Διασυλλογικο πρωταθλημα Kim & Liu

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do παμπαίδων-πανκορασίδων της Ένωσης Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε., διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Paok Sports Arena στη Θεσσαλονίκη στις 8-9 Μαρτίου 2014.

Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 2003-2004 μαζί, με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do  σύμφωνα με την WTF και ETU. Οι 2005-2006 μαζί και 2007-2008 μαζί, με συμβατικούς θώρακες και ηλεκτρονικό σύστημα.

Η συμμετοχή ξεπερνούσε τους 500 αθλητές /ριες από συλλόγους Β. Ελλάδος.

Στόχος της Ένωσης, με υπεύθυνο τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο, ήταν η προσαρμογή και η εμπειρία των μικρών αθλητών-ριών σε μια επίσημη διοργάνωση ώστε να βελτιώσουν την αγωνιστική τους ικανότητα. Η υποδομή είναι το παν για το αύριο με ποιοτικό Tae Kwon Do.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 17 αθλητές-ριες. Η συγκομιδή ήταν 5 μετάλλια:

-Λουκοβίτης Δημήτριος, γεν 2005 +49 κιλά, χρυσό μετάλλιο

-Κεμετσετσίδης Παναγιώτης, γεν. 2005 έως 49 κιλά, αργυρό μετάλλιο

-Αθανασιάδης Βασίλειος, γεν. 2005 έως 37 κιλά αργυρό μετάλλιο

-Μακατσέλου Μαρία, γεν. 2005 έως 41 κιλά αργυρό μετάλλιο

-Μελεκίδου Ειρήνη, γεν. 2006 έως 26 κιλά αργυρό μετάλλιο

 

Στην οκτάδα:

Σκαρλάτος Χρήστος γεν. 2008 -26 κιλά

Παπουτσής Αθανάσιος γεν. 2003 -41 κιλά

Σαββίδης Αλέξανδρος, γεν. 2003 -37 κιλά

Δαγκλής Στέργιος, γεν. 2005 -37 κιλά

Συμμετείχαν επίσης με μια νίκη οι περισσότεροι οι:

Αλμασίδης Βασίλειος, Μπουρουτζάκης Εμμανουήλ, Γκιουλέκας Αγαθοκλής,

Ημερίδης Άγγελος, Μελεκίδης Νικόλαος, Αλμασίδης Βασίλειος, Κωστογλίδης Ιωάννης, Δημητρακόπουλος Ιωάννης, Καρέλη Ελισσάβετ.

Είναι πολύ σημαντικό από μικρή ηλικία να μάθουν να διεκδικούν μέσα από τον υγιή αθλητισμό και κατεπέκταση στις άλλες δραστηριότητες. Η νίκη πρέπει να μας ανησυχεί και ή ήττα να μας πεισμώνει με καθαρά αθλητικό πνεύμα. Έχουμε μεγάλη ευθύνη για τα μηνύματα που περνάμε στα παιδιά. Η θωράκιση και η προστασία είναι το μέλημα μας.

Σε αυτή τη διοργάνωση για πρώτη φορά διεξήχθησαν αγώνες 5×5. Στην ομάδα μπλε με το Νο 1 συμμετείχε ο αθλητής του συλλόγου μας Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος έως 63 κιλά με παρουσία εξαιρετική όπως όλη η ομάδα με αποτέλεσμα να νικήσουν σε αυτή την αναμέτρηση.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος σε όλους τους αθλητές-ριες ανεξαρτήτου αποτελέσματος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται και πάντα με υγεία.

΄Ο Αθλητισμός είναι τρόπος ζωής΄

 

Ενημέρωση: Στη σελίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. www.etabe.gr προβάλλονται οι αγώνες 5×5.