Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΙΛΚΙΣ

Ημιμαραθώνιος 20 χιλιομέτρων και Λαϊκός αγώνας 5 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε  στο Κιλκίς στις 4 Μαϊου 2014, με διοργανωτή το Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς κ τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 100 Hμιμαραθωνίου και 120 περίπου στο Λαϊκό αγώνα με σχεδόν όλες τις ηλικίες που δύναται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα.

Είναι πολύ σημαντικός ο ανοικτός ομαδικός αθλητισμός διότι σου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχεις και πάντα με ανάλογους στόχους. Η έναρξη ήταν στις 10.30 για τον Ημιμαραθώνιο και 10.45 για τον λαϊκό αγώνα.

Αυτή τη διοργάνωση στήριξε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με όλο το σεβασμό για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι διοργανωτές για την διεξαγωγή του.

Οι αθλητές-ριες που συμμετείχαν στο λαϊκό αγώνα των 5 χιλιομέτρων ήταν:

–   Δεληγιαννίδης Χριστόφορος ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση.

–   Καϊκη Βαλσάμω, η οποία κατέλαβε την 7η θέση.

Συμμετείχαν επίσης οι: Δανιηλίδης Χαράλαμπος, Καλασαρίδου Αλεξάνδρα, Καλφοπούλου Μαρία, Αθανασιάδης Μελέτιος, Δαδούπης Φώτιος, Κουτσός Αριστείδης, Κουτσού Δήμητρα, Βαφειάδης Αθανάσιος, Καλογιαννόπουλος Κων/νος.

Η συμμετοχή στον αθλητισμό είναι ένα βασικό κομμάτι στη ζωή μας που διαμορφώνει και ενισχύει τα στοιχεία του χαρακτήρα μας όπως την αυτοπεποίθηση και την καλή ψυχολογία.

Την ομάδα συνόδευσε και αγωνίστηκε μαζί τους ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Σταύρος.

Συγχαρητήρια έδωσαν επίσης ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος, και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται, όποιου χαρακτήρα και επιπέδου.

 

Αθλητισμός..Τρόπος Ζωής..