4η ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΤΑ.Β.Ε.

3ο προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo εφήβων/νεανίδων και ανδρών/γυναικών της Ε.ΤΑ.Β.Ε. διεξήχθη στις 22-23 Νοεμβρίου 2014 στο ΔΑΚ Πολίχνης στη Θες/νίκη. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 234 αθλητές-τριες και από 49 συλλόγους με αναμετρήσεις σε αρκετές κατηγορίες έως και 4 φορές. Οι αγώνες υποστηρίζονταν από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae do σε 2 τερέν. Την ίδια ημερομηνία πραγματοποιήθηκε και το πρώτο τεχνικό προκριματικό πρωτάθλημα (poomse) με τους ίδιους στόχους. Πρέπει να τονίσουμε, σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε., την διεξαγωγή του τελευταίου προκριματικού πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο του 2014, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η τελική βαθμολογία όμως θα διαμορφωθεί από το διεθνές πρωτάθλημα wtf G1 στη Θες/νίκη που θα διεξαχθεί στις 16-18 Ιανουαρίου 2015 όπου ο αθλητής/τρια με την μεγαλύτερη βαθμολογία θα αποτελεί μέλος του κλιμακίου της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 11 αθλητές-τριες με συγκομιδή 10 μεταλλίων, 3 χρυσά, 6 αργυρά και 1 χάλκινο.

1)  Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων +68 κιλά, χρυσό μετάλλιο και

                                           γυναικών  -73 κιλά, αργυρό μετάλλιο

2)  Καίκη Βαλσάμω, νεανίδων -52 κιλά, χρυσό μετάλλιο και

                                        γυναικών -53 κιλά, αργυρό μετάλλιο

3)  Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων, -68 κιλά, χρυσό μετάλλιο

4)  Στεφανίδου Ευθυμία, γυναικών -59 κιλά, αργυρό μετάλλιο

5)  Βαφειάδης Αθανάσιος, εφήβων -73 κιλά, αργυρό μετάλλιο

6)  Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, εφήβων -48 κιλά, αργυρό μετάλλιο

7)  Κων/δης Κυριάκος, εφήβων -59 κιλά, αργυρό μετάλλιο

8)  Κουτσού Δήμητρα, νεανίδων -59 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

Στην οκτάδα:

9)  Αναστασιάδης Σεβαστιανός, ανδρών -63 κιλά. Η διαφορά στο σκορ ήταν υπέρ του αλλά στα 4 δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα, η μία τελευταία ποινή του στέρησε την διάκριση.

10)  Μουλιώτα Αθανασία, νεανίδων -59 κιλά,

11)  Δαδούπη Νίκη, νεανίδων -52 κιλά.

Πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα ο σύλλογος ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς είναι 4ος στην κατάταξη και 5ος στην γενική της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ‘Το μπράβο ανήκει σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν με ή δίχως μετάλλιο’ δηλώνουν οι προπονητές και ο πρόεδρος του συλλόγου και εύχονται καλή συνέχεια.

http://www.etabe.gr/ranking.aspx