ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ‘BABY TAEKWONDO’ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Φιλικοί αγώνες ‘Taekwondo Baby Cup‘  διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο ( ΔΑΚ ) Κοζάνης την Κυριακή 24 Μαΐου 2015. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 600 αθλητές-ριες με ηλικίες 2004-05-06-07-08-09. Στόχος της ενέργειας αυτής από τον διοργανωτή Α.Γ.Σ. Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και από τους προπονητές πολλών συλλόγων ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα στις πολύ μικρές ηλικίες και η μια εμπειρία παραπάνω από τις μεγαλύτερες. Οκτώ τερέν με συμβατικούς θώρακες και πρόγραμμα τετράδας, δηλαδή δυο αναμετρήσεις στον κάθε αθλητή-ρια, διεξήχθησαν με επιτυχία αποκομίζοντας ο κάθε ένας μικρός και λίγο μεγαλύτερος σύμφωνα με τις δυνατότητες.

Σε αυτή την όμορφη αθλητική γιορτή συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες:

  • Λουκοβίτης Δημήτριος, -57 κιλά
  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, -49 κιλά
  • Σκαρλάτος Χρήστος, -26 κιλά
  • Κωνσταντινίδου Θεοφιλία, -44 κιλά
  • Δεληγιαννίδης Ιωάννης, -49 κιλά
  • Αθανασιάδης Βασίλειος, -41 κιλά

Η παρουσία τους ήταν άψογη και η απόδοση πολύ καλή σύμφωνα με το επίπεδό τους. Οι επαναληπτικές συμμετοχές σε διοργανώσεις αναβαθμίζουν και βελτιώνουν ταυτόχρονα με υπομονή και επιμονή.

Ολοκληρώθηκαν για την σεζόν οι φιλικές συναντήσεις με τις δυο τελευταίες Baby Cup Taekwondo Θες/νίκης, με διοργανωτή τον Α.Σ.TAEKWONDO Άλμπατρος και Κοζάνης με τη συμμετοχή του συλλόγου και στις δυο.

Συγχαρητήρια έδωσε σε όλους τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές και εύχονται υγεία.