10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Το 3o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF εφήβων/νεανίδων & ανδρών/γυναικών της Ένωσης Βορείου Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στο κλειστό στάδιο της Χ.Α.Ν.Θ. Θες/νίκη στις 1 Νοεμβρίου 2015. Σε τέσσερα τεραίν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo, video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την επιπρόσθετη βαθμολογία από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων μόνο στη κατηγορία γεν.2001 εφόσον έχουν αγωνιστεί και διακριθεί. Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η βαθμολογία επηρεάζεται από τα πανευρωπαϊκά, παγκόσμια και G1-G2 προκειμένου να εισαχθούν στην επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. στο τέλος του έτους.

Σε αυτήν την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 13 αθλητές-τριες. Η συγκομιδή ήταν 10 μετάλλια, 4 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα.

Χρυσά

  • Στεφανίδου Ευθυμία, γυναικών, έως 63 κιλά
  • Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, εφήβων, έως 48 κιλά
  • Κων/δης Κων/νος, εφήβων, + 78 κιλά
  • Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων, + 68 κιλά

Αργυρά

  • Καΐκη Βαλσάμω, γυναικών, έως 49 κιλά
  • Καλφοπούλου Μαρία, νεανίδων, έως 49 κιλά

Χάλκινα

  • Βαφειάδης Αθανάσιος, εφήβων, έως 73 κιλά
  • Βαλσαμίδης Παύλος, εφήβων, έως 68 κιλά
  • Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων, έως 73 κιλά
  • Κουτσού Δήμητρα, νεανίδων, έως 52 κιλά

Ο στόχος και η φιλοσοφία όλης αυτής της ενέργειας είναι η εμπειρία για δυνατότητα συμμετοχής σε κορυφαίες διοργανώσεις και η ομαδοποίηση στην οικογένεια της Ένωσης. Η εισαγωγή στο κλιμάκιο θα βοηθήσει στην αναβάθμιση όλων των αθλητών-τριών αγωνιστικά εφόσον φυσικά υπάρχει η ανάλογη γνώση και υποδομή από τον σύλλογο. Την αστείρευτη προσπάθεια του προέδρου Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Μανώλη Χρήστου στηρίζει η πλειοψηφία των μελών για αυτό το μεγάλο έργο που παράγεται υπέρ των παιδιών. Πρέπει να τονισθεί ότι είναι η μόνη Ένωση που έχει δικό της ΄Σπίτι Αθλητισμού΄.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον σύλλογο που με την προσπάθεια όλων, αθλητών-τριών και προπονητών συνολικά, κατάφερε να καταταχθεί στην 3η θέση στην κατηγορία εφήβων/νεανίδων από 92 σωματεία Βορείου Ελλάδος στη διοργάνωση..

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αγωνιζομένους ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.΄Η νίκη πρέπει να σε ανησυχεί και η ήττα να σε πεισμώνει΄ ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και τα όνειρά μας επιβάλλεται σκληρή δουλειά με θυσίες.