ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση << Κοπή της Πίτας >>, την επιβράβευση αθλητών-τριών και συλλόγων στο Porto Palace Θες/νίκης στις 28/2/2016. Σ΄ αυτήν την αθλητική γιορτή με οικογενειακό και κοινωνικό χαρακτήρα η συμμετοχή γονέων και φίλων του αθλήματος ήταν μεγάλη, για να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά που αγωνίζονται. Η έναρξη αυτής της γιορτής ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Μανώλη Χρήστου, βουλευτών Θες/νίκης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι απονομές ξεκίνησαν από τους 10 πρώτους συλλόγους από 96, σύμφωνα με την βαθμολογία και στην συνέχεια στους αθλητές-τριες με διακρίσεις από πανελλήνια, ευρωπαϊκά, παγκόσμια και της Ε.ΤΑ.Β.Ε. με τα προκριματικά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν το 2015. Πρέπει να τονίσουμε ότι πρώτη φορά βραβεύτηκαν οι σύλλογοι με πρωτοβουλία του προέδρου ξεκινώντας από το 2014.

Σε αυτήν την αθλητική γιορτή βραβεύτηκε ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς ως 5ος σύλλογος από 96 συλλόγους που συμμετείχαν στους αγώνες Ε.ΤΑ.Β.Ε το 2014 και οι παρακάτω αθλητές-τριες οι οποίοι συγκέντρωσαν την ανάλογη βαθμολογία με βάση τα μετάλλια:

  1. Καΐκη Βαλσάμω (Αργυρό μετάλλιο, πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών/γυναικών under 21, 2015)
  2. Μουλιώτα Αθανασία (Χάλκινο μετάλλιο, πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, 2015)
  3. Παπουτσής Αθανάσιος (Χάλκινο μετάλλιο, πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων, 2015)

Ως μέλη της επίλεκτης ομάδας Ε.ΤΑ.Β.Ε για το έτος 2015 βραβεύτηκαν οι εξής:

  1. Φουλεδάκη Μαρία
  2. Καλφοπούλου Μαρία
  3. Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης
  4. Λουκοβίτης Δημήτριος
  5. Σκαρλάτου Γεωργία

΄΄Είναι ηθική ικανοποίηση όλων το να αμείβονται οι κόποι με θυσίες, ξεπερνώντας πολλές φορές τους εαυτούς μας με την υπερπροσπάθεια, διεκδικώντας το καλύτερο΄΄ δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.