Διασυλλογικοί αγώνες Kick Boxing

 

Διασυλλογικοί αγώνες με τα στυλ Κick boxing, Full contact και Κ1 rules διεξήχθησαν το Σάββατο 17/3/2012 και την Κυριακή 18/3/2012 τα στυλ Kick light, Semi contact και Light contact στην Λάρισα με διοργανωτή τον Γ.Σ. Λάρισας (Μαχητική Λέσχη) υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η εμπειρία των αθλητών-τριών όλων των επιπέδων αγωνιστικά, νέων και προχωρημένων. Η συμμετοχή σύμφωνα με τον διοργανωτή ανερχόταν στους 200 αθλητές-τριες και το πρόγραμμα αγώνων επέτρεπε έναν αγώνα στον κάθε ένα. Η διαφορά εμπειρίας ήταν μέχρι 3 αγώνες σύμφωνα με την κλήρωση με συμμετοχή συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών Ιωάννη Θεοφάνους και Βασίλη Κακαρίκου στηρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι διοργανωτές.

Σε αυτήν την αγωνιστική αναμέτρηση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με δύο αθλητές.

1)Μπουντούλα Ελευθέριο ( αντρών) έως 71 κιλά

2)Μουρατίδη Γεώργιο (παίδων) έως 63 κιλά.

Η τεχνική κατάρτιση, τους είχε πριν το τέλος των τριών γύρων μπροστά, αλλά μία και δύο συστάσεις τους στέρησαν την νίκη. Η προσπάθεια που κατέβαλλαν ήταν μεγάλη αλλά ανεξάρτητα αποτελέσματος οι αγώνες σε αναβαθμίζουν υπολογίζοντας πάντα και την σωστή υποδομή με καλή ψυχολογία.

Η επιμονή και η καθημερινή προπόνηση θα μας φέρει μπροστά δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος ευχόμενος καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.