Η ΤΟΛΜΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ TAE KWON DO

Φιλικοί αγώνες Tae Kwon Do WTF παμπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθησαν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης, με πρωτοβουλία του συλλόγου Α.Σ. ‘Φίλιππος’ Γιαννιτσών .

Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν από 2004 έως 2010. Πολλοί σύλλογοι στήριξαν την προσπάθεια αυτή μαζί και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς. Ο χαρακτήρας και ο στόχος της διοργάνωσης αυτής ήταν κοινός, η γνωριμία του αθλήματος, η προσαρμογή, όσο δύναται να γίνει λόγω της πολύ μικρής ηλικίας και ο αγώνας με τη φιλοσοφία παιχνιδιού. Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνουμε στη λογική της διεκδίκησης από την ηλικία του πλάθω αλλά με πλήρη προστασία, ψυχική και σωματική, καθώς και με μηνύματα στήριξης στην προσπάθειά τους.

Οι ηλικίες 2004, 2005, και 2006 αγωνίστηκαν κανονικά διότι συμμετέχουν ήδη σε αρκετούς αγώνες και έχουν σχετική εμπειρία. Σε αυτή την οικογενειακή διοργάνωση του tae kwon do ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς συμμετείχε με 16 αθλητές-ριες. Όλοι αγωνίστηκαν δυο φορές με τετράδες δίχως νικητή αλλά ταυτόχρονα ήταν όλοι νικητές και το μετάλλιο ήταν η επιβράβευση για την συνολική προσπάθεια .

Οι αθλητές-ριες που συμμετείχαν ήταν: Αθανασιάδης Βασίλειος, Παπαδημητρίου Αθανάσιος, Μέρμηγκας Νικόλαος, Τσάρτσιου Χρύσα, Αρβανιτίδης Δημήτριος, Τσάρτσιου Λίντιαν, Ηλιάδης Αργύρης, Γραικού Μαρία, Αρβανιτίδης Παντελής, Ηλιάδου Σοφία, Κερεμίδου Ευσταθία, Σκαρλάτος Χρήστος, Ηλιάδης Ερμής, Δεληγιαννίδης Ιωάννης, Μαύρος Ιωάννης, Αθανασιάδης-Λάμπρου Θεόδωρος .

Μαζί με τα παιδιά σε κάθε βήμα τους ήταν οι προπονητές Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-ριες για τη συμμετοχή πάνω απ όλα και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη της προσπάθειας αυτής.