Φιλικο πρωταθλημα Τae Kwon Do παιδων-κορασιδων (Ε.ΤΑ.Β.Ε.)

, υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε., διεξήχθη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών. Το πρώτο γκρουπ των αγώνων ήταν 1997-98/1999-2000, ξεχωριστά 2001, και το δεύτερο 2002-2003 και 2004 ξεχωριστά.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 480 αθλητές-ριες όλων των κατηγοριών κιλών και αγωνιστικού επιπέδου με αναμετρήσεις έως και πέντε φορές.

Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Lajust, σε τέσσερα τερέν με κανονισμούς WTF, σε όλες τις ηλικίες γιατί είναι πολύ σημαντική η προσαρμογή στο σύστημα και η εμπειρία.

Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος ήταν από όλη την Ελλάδα σχεδόν και αυτό σημαίνει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας, ειδικά στους τελικούς.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 27 αθλητές-ριες και η συγκομιδή ήταν 2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα.

Διακρίθηκαν οι εξής :

  •    Τσόπουλος Δημήτριος, 1999 έως 65 κιλά, χρυσό
  •     Καλφόπούλου Μαρία, 2001, έως 33 κιλά, χρυσό
  •     Μουλιώτα Αθανασία, 2000, έως 55 κιλά, αργυρό
  •     Βαφειάδης Αθανάσιος, 2000, έως 57 κιλά, αργυρό
  •     Θωμαϊδης Δημήτριος. 1998, έως 61 κιλά, χάλκινο
  •     Λασκάκης Στυλιανός, 2002, έως 39 κιλά, χάλκινο

 

Στην οκτάδα:

–         Σφυράκης Χριστόφορος, Δεληγιάννης Χριστόφορος, Κουτσού Δήμητρα, Παντελίδου Ευφροσύνη, Μουταφτσής Ιωάννης, Κουτσός Αριστείδης.

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν όλοι οι αθλητές-ριες του συλλόγου και έχουν αποκομίσει μόνο θετικά, πιστεύουμε, στον αγωνιστικό τομέα ανεξάρτητα αν έχουν διακριθεί η όχι. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν οι σωστές βάσεις ειδικά στις μικρές ηλικίες στους αγωνιστικούς χώρους και ταυτόχρονα η εξοικείωση με αυτούς .

Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο Α.Σ. Φίλιππος Γιαννιτσών με την αργυρή ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος

κ.  Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος για την προσπάθεια πάνω από όλα.

Πρέπει να τονίσουμε επίσης τη μεγάλη στήριξη των γονέων συνολικά ενισχύοντας έτσι τους στόχους  των παιδιών και ταυτόχρονα το πνεύμα του συλλόγου σαν οικογένεια.