Διασυλλογικο πρωταθλημα Tae Kwon Do WTF Β. Ελλαδος εφηβων-νεανιδων και ανδρων-γυναικων

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF Β. Ελλάδος εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θες/νίκης στις 20-21 Απριλίου 2013 από την Ένωση Β.Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε.Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με αναμετρήσεις έως και 5 για τελικό, σε αρκετές κατηγορίες.Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do, δίχως video replay και κανονισμούς διαιτησίας WTF, σε δυο τερέν.Στόχος των αγώνων ήταν η μια ακόμα εμπειρία ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 9-12 Μαΐου 2013 στο κλειστό Τόφαλος Πάτρας.Δικαίωμα συμμετοχής είχαν στων εφήβων-νεανίδων από 1996 έως 1999 και ανδρών-γυναικών από 1997 και κάτω.Σε αυτή τη διοργάνωση της Ένωσης συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η τόλμη’ Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες.

  •  Αναστασιάδη Σεβαστιανό, ο οποίος αγωνίστηκε σε δυο κατηγορίες, εφήβων έως 59 κιλά και ανδρών έως 58 κιλά, και κατάφερε να κατακτήσει δυο αργυρά μετάλλια, δίνοντας οκτώ αγώνες σε δυο μέρες.
  •  Στεφανίδου Ευθυμία, νεανίδων έως 59 κιλά, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.
  •  Ποζίδης Συμεών εφήβων έως 55 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
  • Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων έως 59 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
  •  Καϊκη Βαλσάμω, νεανίδων έως 46 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στερήθηκε τον τελικό στον πρώτο πόντο του 4ου γύρου που λέγεται χρυσός πόντος.

 Τσόπουλος Δημήτριος, εφήβων έως 68 κιλά, ο μικρότερος της κατηγορίας γεν. 1999, όπου κατάφερε μια πολύ καλή νίκη αλλά στον δεύτερο στερήθηκε από τον πρωταθλητή της κατηγορίας.Η συνεχής αγωνιστική αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική ανεξαρτήτου αποτελέσματος με στόχο την βελτίωση. Μέσα από λάθη και με σεβασμό προς τον αντίπαλο, με πολύ δουλειά εξαλείφοντας τα αρνητικά , οι πιθανότητες για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου είναι πολλές.

Την ομάδα στήριξαν και οι βοηθοί προπονητή Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και ο αθλητής Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος κ ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία κ το ευ αγωνίζεσθαι.