Διασυλλογικοι φιλικοι αγωνες Kick Boxing

Διασυλλογικοί φιλικοί αγώνες Kick Boxing Semi contact, full contact, MMA και άλλα συναφή της Ε.Ο.Π.Τ., διεξήχθησαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή ήταν πολύ καλή και ανερχόταν στους 180 αθλητές-ριες με το επίπεδο σε αρκετές κατηγορίες ηλικίας και κιλών, να είναι πολύ καλό.

Σε τρία τερέν πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με δυο γύρους των μικρών και τρείς γύρους των εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τον αθλητή Σωπρανίδη Λεωνίδα, εφήβων στο Kick Boxing, στην κατηγορία έως 61 κιλά. Η καλή προετοιμασία και ψυχολογία τον έφερε νικητή με δυο γύρους υπέρ του. Παρά την μικρή εμπειρία κατάφερε να εφαρμόσει σε μεγάλο ποσοστό την τεχνική του.

Όλοι οι αθλητές-ριες αγωνίστηκαν από μια φορά με χαρακτήρα φιλικό και εμπειρικό, χωρίς κατάταξη μεταλλίων.

Η συμμετοχή φέρνει θετικά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται μια φορά το χρόνο από την Ελληνική Ομοσπονδία Κick Boxing ( Π.Ο.Κ. ), όπου είναι και επίσημο εγγεγραμμένο μέλος ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις που έρχονται.