17 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΤΟΛΜΗ

Διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo wtf ανδ/γυν, εφ/νεαν, παιδ/κορ και πανπαιδ/πανκορ της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στις 18-19 Οκτωβρίου 2014 στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ ΑΡΕΝΑ SPORT Θες/νίκης. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 721 αθλητές-τριες από 63 συλλόγους. Η διοργάνωση είχε δύο χαρακτήρες, αφενός πρωτάθλημα και αφετέρου πρώτη πρόκριση για την διεκδίκηση εισαγωγής στο κλιμάκιο της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ως επίλεκτη ομάδα. Θα ακολουθήσουν άλλη μία πρόκριση για παίδ/κορ και άλλες δύο για ανδ/γυν όπου στο τέλος του έτους η υψηλότερη βαθμολογία θα ορίσει και την επιλογή. Το επίπεδο ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν πολλοί αξιόλογοι αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών. Αποκόμισαν όμως όλοι την εμπειρία τους σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες. Η διοργάνωση ήταν άψογη κατά γενική ομολογία υπολογίζοντας και την πρωτοποριακή κίνηση, από την Ε.ΤΑ.Β.Ε., εφαρμογής της ηλεκτρονικής κάσκας. Ολοκληρωμένο πλέον και με μεγάλη αντικειμενικότητα βαδίζει το ολυμπιακό άθλημα taekwondo wtf με πολύ γρήγορα βήματα προς την εξέλιξη γιατί έχει μεγάλη υποχρέωση προς τους αθλητές-τριες ανά τον κόσμο.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 18 αθλητές. Η συγκομιδή ήταν 17 μετάλλια, 8 χρυσά, 5 αργυρά και 4 χάλκινα.

 

1)      Καίκη Βαλσάμω, χρυσό μετάλλιο νεανίδων -52 κιλ και

                                       χρυσό μετάλλιο γυναικών -53 κιλ,

2)       Καλφοπούλου Μαρία, χρυσό μετάλλιο κορασίδων -41 κιλ,

3)       Μουλιώτα Αθανασία, χρυσό μετάλλιο νεανίδων -59 κιλ,

4)       Παπουτσής Αθανάσιος, χρυσό μετάλλιο πανπαίδων -41 κιλ,

5)       Σκαρλάτου Γεωργία, χρυσό μετάλλιο νεανίδων -68 κιλ,

6)       Φουλεδάκη Μαρία, χρυσό μετάλλιο νεανίδων + 68 κιλ και

                                            χρυσό μετάλλιο γυναικών -73 κιλ,

7)       Τσόπουλος Δημήτριος, αργυρό μετάλλιο εφήβων -73 κιλ,

8)       Κων/δης Κων/νος, αργυρό μετάλλιο εφήβων + 78 κιλ,

9)       Κουτσός Αριστείδης, αργυρό μετάλλιο παίδων -41 κιλ,

10)     Βαφειάδης Αθανάσιος, αργυρό μετάλλιο εφήβων -73 κιλ,

11)     Κεμετσετσίδης Παναγιώτης, αργυρό μετάλλιο πανπαίδων -53 κιλ,

12)     Στεφανίδου Ευθυμία, χάλκινο μετάλλιο γυναικών -57 κιλ,

13)     Αθανασιάδης Μελέτιος, χάλκινο μετάλλιο παίδων -45 κιλ,

14)     Κων/δης Κυριάκος, χάλκινο μετάλλιο εφήβων -63 κιλ,

15)     Ημερίδης Άγγελος, χάλκινο μετάλλιο πανπαίδων -30 κιλ

Συμμετείχαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν οι: Αναστασιάδης Σεβαστιανός, Βαλσαμίδης Παύλος και Αθανασιάδης Βασίλειος. Η διεκδίκηση με στόχο και αθλητικό πνεύμα μέσα από την σωστή υποδομή με τεχνική κατάρτιση και καλή ψυχολογία αυξάνουν τα ποσοστά επιτυχίας. Το βάθρο της ψυχής των αθλητών-τριών είναι η κινητήρια δύναμη υποστηριζόμενη πάντα από τους γονείς και προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος είναι πέμπτος στη κατάταξη λόγω μεταλλίων στο δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.