ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ, Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, Η ΗΘΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ

Μικρός τεσσάρων ετών ήταν στην πρώτη του επαφή με το άθλημα και τον προπονητή-δάσκαλό του. Φοβήθηκε από τις πρώτες φωνές αλλά επανήλθε πολύ γρήγορα. Αγάπησε πολύ το άθλημα παρά το μικρό της ηλικίας του και πολύ γρήγορα προσαρμόστηκε ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του. Μεγάλωσε μέσα στην οικογένεια του ταεκβοντό με ότι χρειάζεται ένα παιδί και αθλητής για να μπορέσει να διεκδικήσει.

Δεν άργησαν να έρθουν τα θετικά. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 2007 ήταν χρυσός για μας, αργυρός για την ΕΛ.Ο.Τ. Ακολούθησαν πολλές νίκες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μετεκπαίδευση στο πανεπιστήμιο WOOSUK στην Κορέα το 2008 και σε πολλές άλλες παρόμοιες διοργανώσεις μαζί με τον προπονητή του.

Σταθμός ήταν όμως το μετάλλιο στο πανελλήνιο εφήβων του 2011 που του χάρισε την εισαγωγή του στα ΤΕΙ Κοζάνης λόγω μορίων στην ειδική κατηγορία αθλητών το 2014.

Σήμερα ο Σεβαστιανός σπουδάζει και συνεχίζει να αγωνίζεται μαζί με τον προπονητή-δάσκαλό του Λεμονίδη Γεώργιο που του εύχεται μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κουραλίδη Παύλο, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η μοριοδότηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι δεδομένη από διακρίσεις στο Πανελλήνιo-Ευρωπαϊκό-Παγκόσμιo και Ολυμπιάδα σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Γ.Γ. Αθλητισμού.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με πολύ δουλειά, συνέπεια και υπευθυνότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

 

Ο Aθλητισμός είναι τρόπος ζωής…” Συνεχίζουμε “…