ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΩΝ ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛ.Ο.Τ.

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν την Τετάρτη 24/06/2015 στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς ( πρώην Νομαρχίας ). Η διαδικασία αυτή γίνεται δυο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και την WTF.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο προγράμματα. Το πρώτο από 10ο  έως 7ο CUP και το δεύτερο από 6ο CUP έως και μαύρη ζώνη συλλόγου. Αναφορικά και διευκρινιστικά, τα CUP είναι ο βαθμός έγχρωμων ζωνών και το επίπεδο των γνώσεων. Η ύλη για ανάλογη κάθε ζώνη είναι  και υποχρεούνται οι υποψήφιοι να γνωρίζουν και να έχουν καλή παρουσία. Στόχος δεν είναι μόνον να αποκτήσει κανείς την ζώνη αλλά γενικότερα η δοκιμασία της κρίσης καυτηριάζοντας ταυτόχρονα το άγχος και στρες. Η διεκδίκηση με καλή ψυχολογία είναι η κινητήρια δύναμη της επιτυχίας. Η ύλη που απαιτείται είναι πούμσε ( τεχνικές κινήσεις με υποτιθέμενο αντίπαλο), τεχνική χεριών, ποδιών, κινησιολογία, θραύσεις και θεωρία αναλόγως την κατηγορία. Ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύς για τη σωστή γνώση με τη στήριξη σε καθημερινή βάση των προπονητών του συλλόγου για το θετικό αποτέλεσμα.

Την κατηγορία μαύρης ζώνης συλλόγου διεκδίκησε ο αθλητής Γκιουλέκας Αγαθοκλής εκτελώντας όλη την ύλη δηλαδή 8 πούμσε και ότι άλλο ζητήθηκε από την επιτροπή η οποία αποτελείτο από τους ομοσπονδιακούς εξεταστές Πεχλιβάνη Ιωακειμ 7ο DAN Kukkiwon και Χαμαλίδη Γρηγόριο 6Ο DAN ΕΤU,οι οποίοι δήλωσαν στο τέλος την άριστη παρουσία των αθλητών-ριών ανα κατηγορία υπολογίζοντας ταυτόχρονα και το μικρό της ηλικίας ειδικά στο πρώτο πρόγραμμα. Πρέπει να τονίσουμε την απαραίτητη παρουσία επιτροπής στις εξετάσεις συλλόγου σύμφωνα με την ομοσπονδία. Ο χρόνος συνολικά που απαιτείται για τη διεκδίκηση μαύρης ζώνης ΕΛ.Ο.Τ. είναι 6 έτη συνεχούς άσκησης και όχι κάτω των 12 ετών υπολογίζοντας τη σοβαρότητα και την αξία.

Σε αυτή τη θέση βρέθηκαν οι αθλητές Γεκτίδου Σταυρούλα για 1ο DAN και ο Κωνσταντινίδης Κυριάκος για 3ο DAN στις 21/06/2015 όπου εξετάστηκαν από την εξαμελή επιτροπή της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. στο κλειστό στάδιο Αλέξανδρος Νικολαίδης στη Θεσ/νίκη. Η παρουσία τους συνολικά ήταν άριστη μετά από καλή προετοιμασία. ( Τα αποτελέσματα αναμένονται ).

Ευχαριστημένοι δηλώνουν ο προπονητής και ομοσπονδιακός εξεταστής Λεμονίδης Γεώργιος όπως και οι βοηθοί του απολαμβάνοντας το έργο τους μέσα από την παρουσία των αθλητών-ριών του συλλόγου και ευχαριστούν ταυτόχρονα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό τους για το πολυτιμότερο της ζωής που λέγεται παιδί.

Ευχήθηκαν επίσης καλές θερινές διακοπές με υγεία.

Ο σύλλογος θα συμμετάσχει στο καλοκαιρινό Camp στην κατασκήνωση της Happy Days από 3-10 Αυγούστου 2015.

Έναρξη της νέας σεζόν από 1η Σεπτεμβρίου 2015.