3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ WTF ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ένωσης Β. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης στις 17-18 Οκτωβρίου 2015. Στόχος αυτών των πρωταθλημάτων είναι η συγκρότηση επίλεκτης ομάδας της Ένωσης με τους πρώτους σε κάθε κατηγορία ηλικίας και κιλών, και στην περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται και οι δύο. Οι ηλικίες που διεκδίκησαν ήταν 2002-03-04-05-06 και αγωνίστηκαν ανά ηλικία.
Σε τέσσερα τερέν με κανονισμούς διαιτησίας WTF πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες και με κάρτα ένστασης στους τελικούς. Η ολοκλήρωση της βαθμολογίας προβλέπεται μετά το G1 με τα σημερινά δεδομένα.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 11 αθλητές-ριες. Η συγκομιδή ήταν 4 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

1.  Παπουτσής Αθανάσιος, -45, χρυσό μετάλλιο

2.  Δαδούπης Φώτιος, -49, χρυσό μετάλλιο

3.  Λουκοβίτης Δημήτριος, -57, χρυσό μετάλλιο

4.  Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, -53, χρυσό μετάλλιο

5.  Αθανασιάδης Βασίλειος , -41, αργυρό μετάλλιο

6.  Μέρμηγκας Νικόλαος, -49, αργυρό μετάλλιο

7.  Αθανασιάδης Μελέτιος, -53, χάλκινο μετάλλιο

8.  Κωνσταντινίδου Θεοφιλία, -45, χάλκινο μετάλλιο

9.  Ημερίδης ΄Αγγελος, στην οκτάδα.

Συμμετείχαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή παρουσία οι: Τερζιάδης Φίλιππος -30 κιλά και Κερεμίδου Ευσταθία -41 κιλά.
Η συγκροτημένη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. και τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο είναι μεγάλη, στηριζόμενη φυσικά από όλα τα σωματεία της Β. Ελλάδος. Η υλοποίηση των στόχων για καλύτερο επίπεδο και συμμετοχή σε ανοικτές (open) διοργανώσεις στο εξωτερικό πραγματοποιείται μέσα στο 2015 με πρώτο το Galeb Belgrade Trophy, το 3ο Sofia Open Cup και το Hereya Open 2015.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για τη συμμετοχή και προσπάθεια πάνω απ όλα, όπως και για τις διακρίσεις, ευχόμενοι καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.