ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO WTF ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ( ΕΛ.Ο.Τ. ) διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Κανήθου Χαλκίδας στις 29-30 Νοεμβρίου 2015. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι προκρίθηκαν από την Βόρεια Ελλάδα ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) στις 14-15 Νοεμβρίου 2015 και Νότια Ελλάδα ( Ε.ΤΑ.Ν.Ε. ) στις 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015. Οκτώ αθλητές-ριες ανα κατηγορία κιλών από κάθε Ένωση αγωνίστηκαν με ηλικία 2001-2002-2003 και ξεχωριστά 2004. Επανήλθε αυτή η διαδικασία της πρόκρισης για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων στο πανελλήνιο. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το επίπεδο υψηλό δίνοντας ταυτόχρονα την βεβαίωση για το μέλλον και το ποιοτικό Ολυμπιακό άθλημα Taekwondo. Οι αναμετρήσεις ήταν σκληρές διότι το μεγαλύτερο ποσοστό στηριζόταν στη μεγάλη εμπειρία που είχαν. Σε τέσσερα τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες, κάσκες, video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας διεξήχθησαν οι αγώνες. Πρέπει να τονίσουμε και να διευκρινίσουμε ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται μια φορά το χρόνο για κάθε κατηγορία ηλικιακή και θεωρείται η κορυφαία εθνική διοργάνωση για την ομοσπονδία.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 5 αθλητές-ριες προκριθέντες:

  • Παπουτσής Αθανάσιος, γεν. 2003, κατηγορίας -45 κιλά, κατάφερε μετά από δύσκολους αγώνες να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στην οκτάδα μετά από νίκη ο Ημερίδης Άγγελος γεν. 2004.

Αγωνίστηκαν αλλά δεν κατάφεραν διακριθούν οι:

  • Κουτσός Αριστείδης, έως 45 κιλά
  • Αθανασιάδης Μελέτιος, έως 53 κιλά
  • Καλφοπούλου Μαρία, έως 47 κιλά

Επίσης οι γεννηθέντες το 2001 σαν τελευταία χρονιά παίδων-κορασίδων μοριοδοτούνται για ΑΕΙ-ΤΕΙ εφόσον έχουν διάκριση ( μετάλλιο ) σύμφωνα με την Γ.Γ. Αθλητισμού.

Συγχαρητήρια έδωσαν στην ομάδα για τη συμμετοχή, προσπάθεια και διάκριση, ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται σε όλη την αγωνιστική σεζόν με υγεία.