Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ POOMSAE

1ο προκριματικό τεχνικό πρωτάθλημα taekwondo (Poomsae) διεξήχθη το Σάββατο 25/6/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών. Η πρωτοβουλία της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.)  και του προέδρου κ. Μανώλη Χρήστου να αναβαθμιστεί και ο τομέας αυτός είναι πολύ σημαντική διότι οι παροχές είναι ίδιες με το αγωνιστικό (kyorugi) από τη ΓΓΑ.

Η συμμετοχή ήταν καλή παρά την εξεταστική περίοδο διότι δεν είχαν χρόνο για προετοιμασία. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικό σύστημα βαθμολόγησης. Όλοι οι αθλητές-τριες είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στα Poomsae με τρεις τρόπους, ατομικό, με ζευγάρι και καλό συγχρονισμό και ομαδικό (από τρεις και άνω) που εκεί απαιτεί πολύ καλό συγχρονισμό. Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 2 αθλήτριες:

1) Μιχαηλίδου Χρύσα, στην κατηγορία γυναικών 18-29, έως δύο cup, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο με καλή βαθμολογία

2) Γεκτίδου Σταυρούλα, στη κατηγορία νεανίδων, πάνω από 2 cup μαύρη ζώνη, δεν κατάφερε να διακριθεί παρά την προσπάθεια.

‘’Το τεχνικό πρωτάθλημα απαιτεί πολύ δουλειά και γνώση των Poomsae. Θα στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή διότι είναι υπέρ των αθλητών-τριών σε πολλούς τομείς’’ δηλώνουν οι προπονητές του συλλόγου και εύχονται στο 2ο και 3ο προκριματικό πρωτάθλημα να έχουμε πιο μεγάλη συμμετοχή και θετικό αποτέλεσμα.