4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2016. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι αθλητές-ριες προκρίθηκαν από τη Βόρεια-Νότια Ελλάδα,οκτώ από κάθε κατηγορία κιλών στο σύνολο 16, σε όσες κατηγορίες ήταν πλήρης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα τερέν με κανονισμούς διαιτησίας WTF και video replay. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό σε όλες τις κατηγορίες συνολικά. Οι ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν 2002-2003-2004 και ξεχωριστά 2005.

Το πανελλήνιο είναι η κορυφαία διοργάνωση της κάθε ομοσπονδίας που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο και επανδρώνει στις μεγαλύτερες ηλικίες την Εθνική Ελλάδος.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 5 αθλητές-ριες. Η επιτυχία ήταν μεγάλη για το σύλλογο μέσα από την αστείρευτη διεκδίκηση και επιθυμία των αθλητών-ριών να διακριθούν, αποκομίζοντας 4 μετάλλια:

  • Λουκοβίτης Δημήτριος -57 κιλά, γεν 2005, χρυσό μετάλλιο
  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης -61 κιλά, γεν 2005, αργυρό μετάλλιο
  • Τσαπαρίδου Βασιλική +59 κιλά, γεν. 2005 χάλκινο μετάλλιο
  • Δαδούπης Φώτιος,-57 κιλά, γεν 2003 χάλκινο μετάλλιο

5ος κατατάχτηκε μετά από αγώνα ο περσινός χάλκινος πανελληνιονίκης Παπουτσής Αθανάσιος έως 53 κιλά που κρίθηκε ο αγώνας στον πόντο.

Η καλή προετοιμασία με τεχνική και τακτική αγώνα, με καλή ψυχολογία και στόχο στηριζόμενοι από ότι απαιτείται φέρνει θετικά αποτελέσματα. Η σωστή υποδομή και συμμετοχή σε διοργανώσεις εθνικές και διεθνείς ενισχύουν όλα όσα απαιτούνται για τη διεκδίκηση δύσκολων αναμετρήσεων με στόχο την επιτυχία. Είμαστε μαζί με τα παιδιά ανεξαρτήτου αποτελέσματος επιβραβεύοντας τους για τη συμμετοχή πάνω απ΄όλα διαμορφώνοντας ταυτόχρονα  τον χαρακτήρα τους με υγιή στοιχεία, μαζί με τους γονείς και εκπαιδευτικούς, δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης δίνοντας συγχαρητήρια για τις επιτυχίες και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.