5 ΧΡΥΣΑ, 6 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 6 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΤΑ.Β.Ε. 2016

To 3o Προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF της Ένωσης Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε., διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 19-20 Νοεμβρίου 2016. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν σε 1007 αθλητές –ριες , από 108 συλλόγους σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo video replay σε 7 τερέν, με τα τρία να είναι νέου τύπου οκτάγωνα, σύμφωνα με την WTF σε δύο προγράμματα πρωί και απόγευμα και τις δύο ημέρες.

Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν:

  • Παμπαίδων – Πανκορασίδων 2005-2006-2007
  • Παίδων – Κορασίδων 2003-2004
  • Εφήβων – Νεανίδων 2000-2001-2002
  • Ανδρών – Γυναικών από 1999 και κάτω

Πρέπει να τονίσουμε ότι όλες οι ηλικιακές κατηγορίες αγωνίστηκαν ξεχωριστά πλην των Ανδρών – Γυναικών. Οι αναμετρήσεις ανερχόταν σε πολλές κατηγορίες από παίδων και πάνω έως και 6 φορές.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 28 αθλητές-ριες.

Τα μετάλλια που κατάφερε να αποκομίσει η ομάδα ήταν 17 συνολικά, 5 χρυσά, 6 αργυρά και 6 χάλκινα.

 

ΧΡΥΣΑ

Μουλιώτα Αθανασία, νεανίδων, -63 κιλά

Βαλσαμίδης Παύλος, εφήβων, -73κιλά

Δαδούπης Φώτιος, παίδων, -57 κιλά

Παπουτσής Αθανάσιος, παίδων, -53κιλά

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, παίδων, +57 κιλά

 

ΑΡΓΥΡΑ

Καϊκη Βαλσάμω, γυναικών, -57κιλά

Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, ανδρών, -54κιλά

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, ανδρών, -80 κιλά

Καλφοπούλου Μαρία, νεανίδων, -52κιλά

Βαφειάδης Αθανάσιος, εφήβων, -78κιλά

Λουκοβίτης Δημήτριος, παίδων, -57 κιλά

 

ΧΑΛΚΙΝΑ

Φουλεδάκη Μαρία, γυναικών, -73 κιλά

Κωνσταντινίδης Κυριάκος, εφήβων, -68 κιλά

Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων, -68 κιλά

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, εφήβων, -49 κιλά

Κουτσός Αριστείδης, εφήβων, -45 κιλά

Νικολαϊδης Ιωάννης, παίδων, -27 κιλά

 

5η θεση μετά από νίκη

Αναστασιάδης Σεβαστιανός, Ανδρών, -63κιλά

Νικοπολιτίδου Θεοδώρα, Κορασίδων, -53 κιλά

Αγωνίστηκαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι:

Μέρμηγκας Νικόλαος παίδων 5 κιλά,  Χιωτέλη Μαρία κορασίδων -37κιλά, Αθανασιάδης Λάμπρου Θεόδωρος -27 κιλά,  Ημερίδης Άγγελος -41 κιλά, Αθανασιάδου Λαμπρου Παναγιώτα κορασίδων -45κιλά, Τσαπαρίδου Βασιλική κορασίδων +59κιλά, Δημητρακόπουλος Ιωάννης παίδων -49κιλά, Αθανασιάδης Βασίλειος παίδων -53κιλά, Μαυρομάτης Σωτήριος παίδων -27κιλά.

Η προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι αθλητές – ριες ανεξαρτήτου αποτελέσματος ήταν πολύ μεγάλη. Επιβραβεύουμε τις επιτυχίες αλλά ο στόχος είναι να μάθουμε να διεκδικούμε γενικότερα στη ζωή μας. Το Taekwondo όπως και άλλα αθλήματα θεωρούμε πως είναι η αφετηρία του να είμαστε αγωνιστές. Η επικεφαλίδα σε όλα αυτά είναι « Αθλητισμός Τρόπος Ζωής » αλλά στον υγιή αθλητισμό. Οι επιτυχίες δεν έρχονται μόνες τους αλλά απαιτούν σοβαρή δουλειά και υπευθυνότητα με γνώσεις σε κάθε βήμα. Είμαστε κοντά και μαζί με τα παιδιά στην νίκη , στην ήττα, στη χαρά και στη λύπη. Θέλουμε να τονίσουμε ότι σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε δεν είμαστε μόνοι άλλα με τους γονείς και εκπαιδευτικούς με κοινή πορεία την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών. Είναι μεγάλη χαρά για την επιτυχία συνολικά διότι μετά από το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα είμαστε 9ος σύλλογος ανάμεσα σε 108 και εισήχθησαν 7 αθλητές –ριες στο κλιμάκιο της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για το έτος 2017.

Συγχαρητήρια έδωσαν  σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την προσπάθεια  που κατέβαλλαν όλοι και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.