Η ΤΟΛΜΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αγώνες Kick Boxing σε όλα τα στυλ με φιλικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα της ΠΟΚ, διεξήχθησαν την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Συκεών Θεσσαλονίκης στις 18/12/2016 με υπεύθυνο διοργάνωσης τον κ. Νάσο Γλυκή από το Club Budofighters.

Η συμμετοχή αθλητών-ριών ανερχόταν στους 250 από 36 συλλόγους σύμφωνα με τον διοργανωτή, με επίπεδο αρκετά καλό σε μερικές κατηγορίες, με στόχο την αγωνιστική εμπειρία ανεξαρτήτου επιπέδου ενισχύοντας τη δυνατότητα του κάθε αθλητή-ριας να ανταπεξέλθει σε όποια διοργάνωση συμμετέχει, μελλοντικά και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Όλοι οι αγωνιζόμενοι αναμετρήθηκαν από 1 φορά ανάλογα με το στυλ, σε ρινγκ και σε τατάμι.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 2 αθλητές:

  • Παλευτόπουλο Ευστράτιο, παίδων, +74 κιλά
  • Παλευτόπουλο Γεώργιο, παίδων, +47 κιλά

Και οι δυο αθλητές ανήκουν στην κατηγορία Γ έως 5 αγώνες στο δελτίο.

Η παρουσία τους ήταν πολύ καλή με άρτια τεχνική κατάρτιση αποκομίζοντας θετικά από την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ μέσα από τα μέλη της και τις διοργανώσεις κατά τόπους στην Ελλάδα είναι η γνωστοποίηση του αθλήματος και όλων των στυλ που περιλαμβάνει, στους νέους που επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα άθλημα.

Ενημερωτικά πλέον από την ΠΟΚ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέσα από τα επίσημα πρωταθλήματα υπάρχει μοριοδότηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Συγχαρητήρια έδωσε στους αθλητές ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια σε όποια διοργάνωση ακολουθήσει.