ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΣΠΟΡ KICK BOXING ΤΟΥ Α.Σ ‘Η ΤΟΛΜΗ’

Την καθιερωμένη γιορτή ΄Το χωριό του Αι Βασίλη΄, διοργάνωσε για το 2016 ο Δήμος Κιλκίς και συγκεκριμένα από τον Τομέα Πολιτισμού όλο το πρόγραμμα με υπευθύνους τον κ. Δημήτριο Τσαντάκα και την κα Σοφία Κεσίδου. Αυτή η όμορφη γιορτή άρχισε από τις 08/12/2016 έως και 31/12/2016, στην πλατεία Ειρήνης.

Ο χαρακτήρας της διοργάνωσης είχε το πνεύμα Χριστουγέννων με ότι χαρούμενο, καλύπτοντας τη χαρά ειδικά των παιδιών μέσα από διάφορες εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή των συλλόγων παράλληλα και όχι μόνον μετά το κάλεσμα από το γραφείο Πολιτισμού ήταν σημαντική. Σε αυτή την επιτυχημένη με πρόγραμμα εκδήλωση παρά το κρύο συμμετείχε με χαρά και τιμή, ενισχύοντας την προσπάθεια ώστε να πετύχει, κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με την ομάδα επίδειξης ( Tolmi Kilkis Demo Team) η οποία πλαισιώθηκε με 20 αθλητές-ριες.

Άλλη μια φορά παρουσίασε ένα πλήρες  πρόγραμμα ενσωματώνοντας στοιχεία Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη για να στηρίξουν την προσπάθεια συνολικά χαιρετώντας το περιεχόμενο της επίδειξης και το επίπεδο.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Δήμο Κιλκίς δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου κ .Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονιδης Γεώργιος, Λεμονιδης Σταύρος και Λεμονιδης Μιλτιάδης, για το δικαίωμα συμμετοχής και την τιμή που μας έκανε προκειμένου να συμμετέχουμε σε αυτή την όμορφη διοργάνωση, δίνοντας ταυτόχρονα και συγχαρητήρια για την επιτυχία της.