ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Β.Ε.)

Η καθιερωμένη κοπή πίτας της Ένωσης Taekwondo Β. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε ) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace στη Θεσσαλονίκη στις 19 Φεβρουαρίου 2017.

Τα πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε κοπή πίτας-βράβευση συλλόγων στους πρώτους 10 από 108 και βράβευση αθλητών-ριων που ανερχόταν στους 300, για διακρίσεις διεθνείς, εθνικές και της Ένωσης Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε στους πρώτους για το 2016 από τα 3 προκριματικά. Η ομιλία του προέδρου της Ε.ΤΑ.Β.Ε κ .Χρήστου Μανώλη άνοιξε την εκδήλωση κι στη συνέχεια παράγοντες της πόλης. Το αθλητικό πνεύμα και το συναίσθημα μιας μεγάλης οικογένειας του Ταεκβοντο μπόρεσε να επικρατήσει ώστε να χαρακτηριστεί η εκδήλωση γιορτή αθλητισμού. Τιμήθηκαν επίσης και οι εθελοντές όπου στήριξαν τους αγώνες Β. Ελλάδος και όχι μόνο. Παράγοντες της Ένωσης και οι προπονητές κλιμακίου απένειμαν βραβεία στους αθλητές-ριες δίνοντας ταυτόχρονα σύντομο χαιρετισμό. Το προπονητικό team της Ε.ΤΑ.Β.Ε πλαισίωσε και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος δηλώνοντας την τιμή που του έγινε βραβεύοντας αθλητές-ριες και να εκφράσει την άποψή του στη μεγάλη οικογένεια του Ταεκβοντο στηρίζοντας την Ένωση σε όλες τις δραστηριότητες και από τη θέση του ομοσπονδιακού εξεταστή.

Σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού  μιας μεγάλης οικογένειας συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς ο οποίος βραβεύτηκε ως 8ος σύλλογος από 108 και 12 αθλητές-ριες για πανελλήνιες, Β. Ελλάδος διακρίσεις και ως μέλη του κλιμακίου μετά από υψηλή βαθμολογία.

Βραβεύτηκαν οι : Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, Καϊκη Βαλσάμω, Φουλεδάκη Μαρία, Μουλιώτα Αθανασία, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Δαδούπης Φώτιος, Παπουτσής Αθανάσιος, Καλφοπούλου Μαρία, Σκαρλάτου Γεωργία, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, Λουκοβίτης Δημήτριος, Τσαπαρίδου Βασιλική.

”Η αναγνώριση και βράβευση συνολικά είναι πολύ σημαντική για την ηθική ικανοποίηση των αθλητών-ριών ενισχύοντας ταυτόχρονα την ψυχική δύναμη για διεκδίκηση. Η πολύ δουλειά με σωστή υποδομή που υποστηρίζεται από το σύλλογο με θέληση και στόχο, φέρνουν θετικά αποτελέσματα”. Συγχαρητήρια έδωσαν στη διοργάνωση και τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης μοιραζόμενοι αυτές τα όμορφες στιγμές γεμάτες ικανοποίηση και χαρά, και εύχονται καλή συνέχεια, υγεία και επιτυχίες με υγιή αθλητισμό.