3 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ 13th OMEGA CUP & 7TH ZERENJANIN OPEN 2017

Ανοικτό πρωτάθλημα Taekwondo WTF 13thOmega Cup όλων των ηλικιακών κατηγοριών παμπαίδων-πανκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και αντρών-γυναικών, διεξήχθη στις 4/3/2017 ημέρα Σάββατο στη Σερβία ( Βελιγράδι ). Την επόμενη ημέρα Κυριακή 5/3/2017 η δεύτερη διοργάνωση 7th Zrenjanin Open 2017 στις ίδιες κατηγορίες πλην αντρών-γυναικών. Πρέπει να τονίσουμε ότι και τα δυο ξεχωριστά πρωταθλήματα επικεντρώθηκαν στην κατηγορία Cadet male και female. Η συμμετοχή ήταν σε κάθε πρωτάθλημα περίπου 300 αθλητές-ριες συνολικά όλων των κατηγοριών με επίπεδο αρκετά καλό. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 8 τερέν και υποστηρίχτηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες, κάσκες, video replay πλην την κατηγορία children παμαίδων-πανκορασίδων μόνον με θώρακα και συμβατική κάσκα. Σε αυτές τις δυο διοργανώσεις επέλεξε η Ένωση Β. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) να συμμετέχει με την επίλεκτη ομάδα παίδων-κορασίδων, όπου αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά με στόχο διεκδίκηση και τιμή διότι αντιπροσώπευαν στις συγκεκριμένες διοργανώσεις τα Ελληνικά χρώματα. Από την Ελλάδα επίσης συμμετείχαν σύλλογοι εκ των οποίων ορισμένοι με καλό επίπεδο. Στο τέλος των αγώνων και στις δυο διοργανώσεις βράβευσαν συλλόγους και Ενώσεις βάσει βαθμολογίας. Στην πρώτη θέση και στις δυο διοργανώσεις σε όλες τις κατηγορίες ήρθε η ΕΤΑΒΕ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές της αποστολής για το αποτέλεσμα. Σε αυτή τη διπλή αποστολή συμμετείχαν με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. τρεις αθλητές από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς.

  • Παπουτσής Αθανάσιος, Cadet -53 κιλά, στην πρώτη διοργάνωση αργυρό μετάλλιο και στη δεύτερη αργυρό ενώ είχε υπεροχή αλλά λόγω τραυματισμού δε μπόρεσε να συνεχίσει.
  • Δαδούπης Φώτιος, cadet -61 κιλά, στην πρώτη διοργάνωση αργυρό μετάλλιο, με άδικη αφαίρεση 3 πόντων στερήθηκε το χρυσό, ενώ στη δεύτερη Χάλκινο μετάλλιο.
  • Λουκοβίτης Δημήτριος, cadet γεν. 2005 -61 κιλά, παρά τη μικρή ηλικία της κατηγορίας 2003-2005 διεκδίκησε αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί με σημαντικό σημείο τον εσκεμμένο αντικανονικό

τραυματισμό που δέχτηκε περιορίζοντας τον παρά τη διαφορά υπέρ του στον πρώτο γύρο. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος δίνοντας συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν όπως και ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια.