ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF ανδρών-γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ, διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Απόλλωνα Πάτρας, στις 1-2 Απριλίου 2017. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε κάποιες κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανερχόταν σε έξι φορές. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός διότι απαρτίζεται η εθνική ομάδα για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Κορέα. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες νέας γενιάς με νέου τύπου σένσορες και video replay, και νέους κανονισμούς διαιτησίας. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο τομέας της διαιτησίας είναι η ραχοκοκαλιά του αθλήματος με στόχο και σκοπό της WTF  να είναι η βελτίωση και αντικειμενικότητα  του σκορ, με γρήγορο και εντυπωσιακό αγώνα. Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 3 αθλητές-ριες:

  • Αναστασιάδη Σεβαστιανό έως 63 κιλά. Η κλήρωση τον έφερε για τον τελικό να θέλει 6 αγώνες. Κατάφερε να κερδίσει δύσκολους αθλητές και στον τέταρτο παρά την υπεροχή στερήθηκε το μετάλλιο στην εκπνοή του χρόνου με αποτέλεσμα να καταταχθεί 5ος στην Ελλάδα. Η εμφάνισή του ήταν δυναμική ενισχύοντας την εμπειρία του για τις διοργανώσεις που έρχονται.
  • Παπαδόπουλο Στυλιανό έως 68 κιλά, στον δεύτερο αγώνα η εμπειρία του αντιπάλου του στέρησε τη διάκριση. Η αποχή λόγω σπουδών στις ένοπλες δυνάμεις του στέρησε την εμπειρία, επανήλθε όμως με στόχο.
  • Φουλεδάκη Μαρία έως 67 κιλά. Η δυνατή αναμέτρηση με έμπειρες αθλήτριες την έκανε πιο αγωνιστική για τις διοργανώσεις που έρχονται.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την πολύ καλή εμφάνιση και αγωνιστικότητα και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν, όποιου επιπέδου.