ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

3ος Δρόμος υγείας και Αλληλεγγύης διεξήχθη για τρίτη χρονιά στο Κιλκίς, με σκοπό την ενεργοποίηση για τον συνάνθρωπο. Η ανταπόκριση ήρθε με ένα μεγάλο αριθμό πολιτών όλων των ηλικιών με το συναίσθημα πρώτα από όλα για υποστήριξη των συμπολιτών μας. Η επιτυχία ήταν δεδομένη διότι η ανθρωπιά δεν εμπορεύεται αλλά προσφέρεται.

Σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση, συγκροτημένα και υπεύθυνα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 70 μέλη του συλλόγου αθλητών-ριών γονέων και προπονητών, συναισθηματικά φορτισμένοι για τον σκοπό. Ο αγώνας συμπεριλάμβανε 10 χιλιόμετρα τρέξιμο, 5 χιλιόμετρα τρέξιμο και περπάτημα-δρόμος υγείας. Στην κατηγορία των 10 χιλιομέτρων κατάφεραν να διακριθούν οι αθλητες μας:

  • Βαφειάδης Αθανάσιος, 2η θέση
  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, 3η θέση.

Σύσσωμος όλος ο σύλλογος, διοίκηση και μέλη δίνουν συγχαρητήρια στο Δήμο Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τη διοργάνωση και το σκοπό αυτής, σεβόμενοι τους θεσμούς και υποστηρίζοντάς τους, δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.