Η ΤΟΛΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ!!

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

η ψυχολογία και ταυτόχρονα το αθλητικό πνεύμα στα παιδιά είναι βασικά στοιχεία ειδικά στις μικρές ηλικίες. Για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα θέλουμε να είναι χαρούμενα με όνειρα και στόχους. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής σεζόν του κάθε έτους τα καλοκαίρια, εδώ και πολλά χρόνια, ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς συμμετέχει σε επώνυμες κατασκηνώσεις με πρώτο μέλημα την διασκέδαση, συμμετοχή σε πολλά και διάφορα extreme αθλήματα καθώς και την αυτοεξυπηρέτηση καθιστώντας το παιδί ικανό να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες δίχως ιδιαίτερη βοήθεια. Η αυτοπεποίθηση, η πρωτοβουλία και η προσαρμογή με τρόπο ‘Μπορώ και μόνος-νη μου’ πρέπει να γίνεται σε συγκροτημένες κατασκηνώσεις με υπευθυνότητα, ασφάλεια και ανθρώπους που θα προσέχουν τα παιδιά κάθε λεπτό.

Υπεύθυνοι για τα κατασκηνωτικά camp κάθε χρόνο είναι οι προπονητές Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης οι οποίοι έχουν εμπειρία και συνεργάζονται εδώ και χρόνια σε αυτές με αρμοδιότητες γυμναστή.

Φέτος το καλοκαιρινό camp θα διαρκέσει από τις 3 έως και 10 Αυγούστου 2017 στην κατασκήνωση HAPPY DAYS.

…Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια για μια υγιή και σωστά δομημένη ανάπτυξη των παιδιών σας/μας…