ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ CAMP TAEKWONDO ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ

ΣΕΡΒΙΑ

Camp Taekwondo WTF προπονητικό πρόγραμμα από τον διοργανωτή Galeb Summer Camp διεξήχθη στη Σερβία στην πόλη Vrnjačka Banja και στο Hotel Zepter από τις 18 έως 25 Ιουλίου 2017 το 1ο Group και από 25 έως 31 Ιουλίου 2017 το 2ο Group. Η συμμετοχή των κρατών ήταν 21 ( Σερβία, Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία, Ανδόρα, Αυστρία, Αγγλία, Αμερική, Καναδάς, Ιράν, Ουκρανία, Ρωσία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία, Ουγγαρία, Τουρκία, Βέλγιο, Φινλανδια, Δανία και Σουηδία) με πολλά αθλητικά Club, ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή του διοργανωτή επί σειρά ετών με σκοπό την αναβάθμιση του αγωνιστικού τομέα και ειδικότερα του (Kyorugi) αγωνιστικού μέσα από πρακτική.

Το προπονητικό πρόγραμμα καθημερινά ήταν πρωί βράδυ με πρώτο το cadet ( παίδων ), δεύτερο ( senior ) ανδρών-γυναικών και τρίτο ( Junior) εφήβων-νεανίδων. Η ύλη σύμφωνα με την επίδοση των αθλητών-ριών εναλλασσόταν  και αποτελείτο από φυσική κατάσταση, τακτική, τεχνική και αγωνιστικό ( Kyorugi ) με πλήρη εξοπλισμό και συνθήκες πραγματικού αγώνα. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία διαπιστώνεις την αγωνιστική σου κατάσταση και τις δυνατότητες, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των πρωταθλημάτων όποιου επιπέδου και χαρακτήρα. H νέα σεζόν ξεκινάει με τα πρωταθλήματα εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και απαιτείται προετοιμασία.

Σε αυτή την άψογα οργανωμένη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 3 αθλητές: Κουτσός Αριστείδη εφήβων, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης και Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων. Το προπονητικό team αποτελείτο από τους Dragan Jovic, προπονητής Galeb Tkd, τον Seyyed Nemat Khalifeh, προπονητή εθνικής πανεπιστημιακής ομάδας Ιράν και της ομάδας Azad, μιας από τις καλύτερες ομάδες στο Ιράν καθώς και τον συνεργάτη του Reza Imandezah. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές-ριες ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογία και το ενδιαφέρον για τη γνώση και το στόχο. Τους αθλητές συνόδευσε και στήριξε καθόλη τη χρονική διάρκεια κάθε στιγμή ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά και δυνατή παρουσία όπως και τον διοργανωτή για το επίπεδο και την ποιότητα.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Taekwondo Camp διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Τρικάλων από 21/8 έως 27/9/2017 με υπεύθυνο διοργανωτή τον Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με κατηγορίες παίδων – κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και ανδρών – γυναικών να ανέρχεται στους 300 αθλητές –ριες με 25 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Τη διοργάνωση πλαισίωσαν και Club από Βουλγαρία –  Δανία – Ιταλία – Ιρλανδία και Ουγγαρία. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η προετοιμασία εν όψη των πρωταθλημάτων που ακολουθούν τους επόμενους μήνες. Το πρόγραμμα είχε δύο προπονήσεις την ημέρα με τεχνική, τακτική αγώνα και φυσική κατάσταση την πρώτη και sparing (αγωνιστικό) τη δεύτερη. Το επίπεδο ήταν υψηλό σε πολλές κατηγορίες και ανάλογα με την εμπειρία μπορείς να αποκομίσεις στον βαθμό που δύναται. Οι προπονητές που κάλυψαν το πρόγραμμα ήταν οι Ιρανοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Masoud Hajizavareh και Hadi Mostean. Το ενδιαφέρον όλων των αθλητών –ριων ήταν μεγάλο προκειμένου η εμπειρία αυτή να τους φανεί χρήσιμη στο τεχνικό αγωνιστικό τομέα. Με πολύ ενδιαφέρον επίσης συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Ιταλού προπονητή Alto Kontatso o οποίος εφάρμοσε μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων την ταχύτητα και τον συνδυασμό σε νόμιμες περιοχές με νόμιμες εκτελέσεις.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 12 αθλητές –ριες

 1. Αναστασιάδη Σεβαστιανό
 2. Δεληγιαννίδη Χριστόφορο
 3. Κουτσό Αριστείδη
 4. Καλφοπούλου Μαρία
 5. Παπουτσή Αθανάσιο
 6. Δαδούπη Φώτιο
 7. Παπαδόπουλο Κων/νο
 8. Βαλσαμίδη Παύλο
 9. Δεληγιαννίδης Ιωάννης
 10. Ημερίδης Άγγελος
 11. Λουκοβίτης Δημήτριος
 12. Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης

Μόνο θετικά βλέπουμε στην ενέργεια αυτή προκειμένου να βελτιωθούν και να μεγαλώσουν την αγωνιστική ικανότητα δήλωσαν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται επιτυχίες αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι αθλητές –ριες.