ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo WTF ( ΕΛΟΤ ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα, στις 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε ορισμένες κατηγορίες η αναμέτρηση ανερχόταν έως και 5 φορές. Οι ηλικίες που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής ήταν γεν. 2000-2001-2002. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 5 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες, κάσκες, video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας. Από το πρωτάθλημα αυτό απαρτίζεται η εθνική ομάδα και θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στους επόμενους μήνες μέσα στο 2017.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες:

  • Κουτσός Αριστείδης έως 45 κιλά γεν. 2001, κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο. Η πολύ καλή προετοιμασία τον έφερε να διεκδικήσει στον τελικό αλλά στερήθηκε την πρώτη θέση σε λεπτομέρειες.

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά για ένα πόντο δεν κατάφεραν να προκριθούν στο δεύτερο αγώνα οι:

Καλφοπούλου Μαρία, γεν. 2001, έως 52 κιλά

Βαφειάδης Αθανάσιος, γεν. 2000, έως 73 κιλά

Βαλσαμίδης Παύλος, γεν 2001, έως 78 κιλά

Το επίπεδο ήταν υψηλό και για να διεκδικήσεις θέλει πλέον αγωνιστική εμπειρία με συμμετοχή σε επίσημες διοργανώσεις G1 εντός και εκτός Ελλάδος, προκειμένου να μπορείς να αντιμετωπίσεις τις μεγάλες ανάγκες των πρωταθλημάτων.

Πρέπει να τονίσουμε ότι στα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ, οι διακρίσεις μοριοδοτούνται για ανώτερες και ανώτατες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές-ριες και μαθητές-ριες όπως και για τους γονείς.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης ευχόμενοι καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν.