ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING 2017

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πανπαίδων/πανκορασίδων, παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing ΠΟΚ διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 20-21-22 Οκτωβρίου 2017.

Τα στυλ που αγωνίστηκαν στο τατάμι ήταν Kick Light,Light Contact,Point Fighting και στο ρινγκ Low Kick, Full Contact και K1. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 2 ρινγκ και 8 τατάμι. Όσον αφορά τις ηλικίες πρέπει να διευκρινίσουμε ότι για την ασφάλεια των αθλητών-ριών στο ρινγκ οι κατηγορίες είναι εφήβων/νεανίδων και ανδρών/γυναικών και οι μικρότερες στο τατάμι ανεξαρτήτου στυλ. Η ομοσπονδία ( ΠΟΚ ) προσφέρει σε όλους τους αθλητές-ριες τη δυνατότητα συμμετοχής σε παραπάνω από ένα στυλ στους αγώνες. Σημειώνοντας ότι όλα έχουν άμεση σχέση.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αγγίζοντας περίπου τους 1500 αθλητές-ριες και σε πολλές κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανερχόταν έως και 4 φορές. Σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση πρωταθλήματος που γίνεται μια φορά το χρόνο και επανδρώνεται η εθνική Ελλάδος συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με δυο αθλητές:

  • Αθανασιάδης Μελέτιος, στο στυλ Kick Light, έως 63 κιλά παίδων, μετά από 3 νίκες οδηγήθηκε στον τελικό. Κατάφερε όμως να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο και με ελάχιστη διαφορά λόγω εμπειρίας στερήθηκε την 1η θέση.
  • Παλευτόπουλος Ευστράτιος, στο στυλ Kick Light, έως 89 κιλά εφήβων, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε δεν κατάφερε να διακριθεί υπολογίζοντας τη μεγάλη εμπειρία του αντιπάλου και την πανευρωπαϊκή θέση που είχε.

‘’Η καλή παρουσία των αθλητών ήταν το σημαντικότερο γιατί η εμπειρία χτίζεται κάθε μέρα στον σύλλογο και στις αγωνιστικές αναμετρήσεις. Μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις ανεξαρτήτου διακρίσεων μπροστά στον στόχο και ενισχύοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία’’ δηλώνουν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.