4 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ‘ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ’

Πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo ‘Σταμάτης Κάσσης’ με κατηγορίες ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στη Χαλκιδική στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου στις 11-12 Νοεμβρίου 2017.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο με τη συγκεκριμένη επωνυμία για λόγους τιμής στον άνθρωπο που θεωρείται πρωτεργάτης στη διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 700 αθλητές-ριες σύμφωνα με την ΕΛ.Ο.Τ. όλων των ηλικιακών κατηγοριών με υψηλό επίπεδο πλαισιωμένο από πρωταθλητές-ριες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 6 τερέν νέου τύπου με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo, Video replay νέου τύπου και νέους κανονισμούς διαιτησίας. Όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός με το πλήρες πρόγραμμα έχει στόχο την αναβάθμιση του ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo ενισχύοντας την αντικειμενικότητα στην καταγραφή των σκορ.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 10 αθλητές-ριες και τις δυο μέρες. Η συγκομιδή μεταλλίων ήταν 4 χρυσά και 3 χάλκινα.

  •  Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -68 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, ανδρών -54 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Δαδούπης Φώτιος, παίδων -65 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, παίδων -61 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Παπουτσής Αθανάσιος, παίδων -57 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  • Λουκοβίτης Δημήτριος, παίδων -57 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  • Νικολαίδης Ιωάννης, παίδων -33 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να διακριθούν οι:

Ημερίδης Άγγελος παίδων -45 κιλά, Αθανασιάδης Βασίλειος παίδων -57 κιλά, Παπαδόπουλος Κων/νος εφήβων -55 κιλά.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων που θα διεξαχθεί από 23 έως 26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος σημασία έχει η συμμετοχή πάνω απ όλα και μετά από τις αναμετρήσεις όποιοι χαρακτήρα πρωταθλήματος ενισχύοντας την αγωνιστική εμπειρία και με αυτό σύμμαχο τα ποσοστά επιτυχίας αυξάνονται με τακτική και φυσικά με όλη τη σωστή υποδομή. Την ομάδα συνόδευσε και στήριξε ο αθλητής του συλλόγου Ιορδάνης Σαλονικίδης.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους του αθλητές-ριες έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν.