ΜΕ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΥΡΙΣΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Kyorugi και Poomsae παίδων-κορασίδων γεν. 2003-2004-2005 και ξεχωριστά 2006 διεξήχθη στο κλεστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στις 22-23-24-25-26 Νοεμβρίου 2017. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με αποτελέσμα οι αναμετρήσεις να ανέρχονται σε πολλές κατηγορίες έως και έξι φορές με τον τελικό. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε έξι τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας, video replay και τέσσερις κάμερες ανα τερέν για ενστάσεις. Η προσπάθεια που καταβάλλεται από την WTF είναι μεγάλη προκειμένου η αντικειμενικότητα να είναι βασικός παράγοντας στο αληθινό σκορ με σεβασμό στον αθλητή και αθλήτρια. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται μια φορά το χρόνο και είναι η κορυφαία διοργάνωση της ομοσπονδίας. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό  με σκληρό ανταγωνισμό ειδικά στις ηλικίες 2003 διότι είναι η τελευταία χρονιά στην κατηγορία παίδων και δικαιούνται μοριοδότηση για τος σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 5 αθλητές:

  • Δαδούπης Φώτιος, έως 65 κιλά, γεν 2003, μετά από πέντε αγώνες κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο.
  • Παπουτσής Αθανάσιος, έως 57 κιλά, γεν. 2003, μετά από τρεις αγώνες και νίκες στερήθηκε την πρόκριση και με κάποιο μέρος ευθύνης της διαιτησίας.

Πολύ καλή παρουσία είχαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν και λόγω μικρής ηλικίας οι: Ημερίδης ‘Αγγελος 2004 έως 45 κιλά, Λουκοβίτης Δημήτριος 2005 έως 57 κιλά, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης 2005 έως 61 κιλά.

Σημασία έχει η συμμετοχή πάνω απ όλα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Η πολύ δουλειά με στόχο, καθαρό αθλητικό πνεύμα, υγιή αθλητισμό και τα στοιχεία που επιβάλλονται θα φέρουν και τις διακρίσεις μπροστά, δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.