ΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 8TH HEREYA OPEN 2017

 

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo Hereya Open 2017 διεξήχθη στην Βουλγαρία ( Sofia ) στις 10 Δεκεμβρίου 2017, στο κλειστό στάδιο Asics Arena.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι ηλικιακές κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών από αναγνωρισμένους συλλόγους και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1100 και άνω σύμφωνα με τον διοργανωτή με διεξαγωγή των αγώνων σε 11 τερέν νέου τύπου , video replay, και νέους κανονισμούς διαιτησίας με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό ανεβάζοντας τον αγωνιστικό βαθμό δυσκολίας. Η έναρξη των αγώνων έγινε στις 9.00 έως και 22.30 που σημαίνει ότι σε πολλές κατηγορίες ο αναμετρήσεις ανερχόταν έως και πάνω από 5 φορές. Πρέπει να τονίσουμε ‘ότι η συμμετοχή και παρουσία των Ελλήνων αθλητών-ριών ήταν μεγάλη και έντονη πλαισιώνοντας τους αγώνες.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 9 αθλητές-ριες.

  • Αναστασιάδης Σεβαστιανός, έως 63 κιλά, κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο
  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, έως 61 κιλά, κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο
  • Δαδούπης Φώτιος, έως 65 κιλά, κατέκτησε Αργυρό μετάλλιο
  • Καλφοπούλου Μαρία, έως 55 κιλά, κατέκτησε Χάλκινο μετάλλιο
  • Αθανασιάδης Βασίλειος, έως 61 κιλά, κατέκτησε Χάλκινο μετάλλιο

Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή παρουσία οι: Κουτσός Αριστείδης έως 51 κιλά, Λουκοβίτης Δημήτριος έως 57 κιλά, Νικολαϊδης Ιωάννης έως 33 κιλά, Δεληγιαννίδης Ιωάννης έως 57 κιλά.

Ο στόχος της συμμετοχής σε διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδος είναι η αναβάθμιση της αγωνιστικής τεχνικής κατάρτισης ειδικότερα όμως σε διεθνείς που το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος έχεις να αποκομίσεις μόνο θετικά από τις αγωνιστικές αναμετρήσεις σε όποιου επιπέδου διοργανώσεις ενισχύοντας την αγωνιστική σου ικανότητα και ψυχολογία.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την αποστολή ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για τη συμμετοχή και προσπάθεια πάνω απ όλα όπως  και τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή.