ΜΕ 4 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε 2017

3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo  Β. Ελλάδος της Ένωσης ( Ε.ΤΑ.Β.Ε ) διεξήχθη στις 16-17 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου.

Με την ολοκλήρωση των τριών προκριματικών διοργανώσεων το 2017 και σύμφωνα με τις διακρίσεις ο κάθε αθλητής -ρια αποκτά την ανάλογη βαθμολογία. Η υψηλότερη δίνει το δικαίωμα για την εισαγωγή στο κλιμάκιο της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Το πρόγραμμα της Ένωσης είναι ολοκληρωμένο με τα απαιτούμενα για την αναβάθμιση των αθλητών-ριών στον αγωνιστικό τομέα και η συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες με την απόλυτη ευθύνη της Ένωσης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκτώ τερέν με video replay και ενστάσεις στους ημιτελικούς και τελικούς. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1019 σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ και παμπαίδων-πανκορασίδων. Πρέπει να τονίσουμε ότι πλην των ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν ανα χρονολογία ξεχωριστά.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 13 αθλητές-ριες, αποκομίζοντας 8 μετάλλια.

  • Κουτσός Αριστείδης, εφήβων, -51 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Παπουτσής Αθανάσιος, εφήβων, -59 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Δαδούπης Φώτιος, εφήβων, -68 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, παίδων, -61 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  • Αθανασιάδης Βασίλειος, παίδων, -61 κιλά, Αργυρό μετάλλιο
  • Αναστασιάδης Σεβαστιανός, ανδρών, -63 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  • Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, ανδρών, 87+, Χάλκινο μετάλλιο
  • Ιωσηφίδης Μάριος, εφήβων, -78, Χάλκινο μετάλλιο

5η θέση μετά από νίκη Σκαρλάτος Χρήστος παμπαίδων -37 κιλά. Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή παρουσία τους οι: Tσαπαρίδου Βασιλική κορασίδων +59 κιλά, Αθανασιάδης Θεόδωρος παμπαίδων -30 κιλά, Νικολαΐδης Ιωάννης παίδων -33 κιλά

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες για τις διακρίσεις αλλά και για την προσπάθεια πάνω από όλα, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν από την νέα χρονιά.