ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών συλλόγου του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα Μητρόπολης, πρώην Νομαρχίας Κιλκίς. Οι εξετάσεις διεξάγονται δυο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία ( ΕΛ.Ο.Τ. ) και την παγκόσμια WT. Η ύλη που απαιτείται ανά κατηγορία ζώνης είναι καθορισμένη βάση κανονισμού ομοσπονδίας.

Η συνολική ύλη είναι Poomsae ( τεχνική με υποτιθέμενο αντίπαλο-τεχνική λακτισμάτων και χεριών με μπλοκ και τσιρούκι ), χαμπόμ κιρούγκι ( αυτοάμυνα από Poomsae ), χόνσι σουλ ( ελεύθερη αυτοάμυνα ), θραύσεις και θεωρία.

Οι ζώνες και ο βαθμός ξεχωρίζουν από το χρώμα και τα Cup. Ξεκινούν από το 10ο cup άσπρη ζώνη και ο συνολικός χρόνος συνεχούς άσκησης μέχρι τη μαύρη ζώνη ομοσπονδίας με προϋποθέσεις φτάνει τα 6.5 χρόνια.

Ο κάθε αθλητής-ρια πρέπει να γνωρίζει καλά αυτά που απαιτούνται και δικαιωματικά να διεκδικεί αυτό που του ανήκει. Όλα αυτά διδάσκονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και πιο εντατικοποιούνται προ των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε δυο προγράμματα, το πρώτο από 10 έως 7 cup και το δεύτερο από 6 έως και μαύρη ζώνη συλλόγου.

Τη μαύρη ζώνη απόκτησαν οι: Παπουτσής Αθανάσιος, Τσαπαρίδου Βασιλική, Παπαδημητρίου Αθανάσιος και Νικολαΐδης Ιωάννης. Με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου έγινε βράβευση σε 25 αθλητές-ριες για επιτυχίες το έτος 2017. Από διακρίσεις Πανελλήνιες, Ε.ΤΑ.Β.Ε και εκτός Ελλάδος σε ανοικτά διεθνή πρωταθλήματα G1 βραβεύτηκαν οι κάτωθι:

Φουλεδάκη Μαρία Χάλκινη Ολυμπιονίκης Deaflympics 2017, Αναστασιάδης Σεβαστιανός, Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, Μουλιώτα Αθανασία, Σκαρλάτου Γεωργία, Καλφοπούλου Μαρία, Κουτσός Αριστείδης, Βαλσαμίδης Παύλος, Παπουτσής Αθανάσιος, Δαδούπης Φώτιος, Σκαρλάτος Χρήστος, Τσαπαρίδου Βασιλική, Αθανασιάδης Βασίλειος, Αθανασιάδης Μελέτιος, Λουκοβίτης Δημήτριος, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Νικολαΐδης Ιωάννης, Φέρρας Ιωάννης, Αθανασιάδης Λάμπρου Θεόδωρος, Καλύβα Νεκταρία-Καλλιρόη, Καλυβας Παναγιώτης, Μιχαηλίδου Χρυσή, Κουλάρα Παρασκευή, Τσάτσης Αργύρης.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία στις προαγωγικές εξετάσεις βαθμολογεί επιτροπή εξεταστών για την νόμιμη διαδικασία. Την επιτροπή επάνδρωσαν οι Πεχλιβάνης Ιωακείμ 7 Dan Kukkiwon, Χαμαλίδης Γρηγόριος 6 Dan, Κωνσταντινίδης Σολομών 5 Dan. Συγχαρητήρια έδωσε η επιτροπή σε όλους τους αθλητές-ριες για την άψογη παρουσία συνολικά σε όλη τη διαδικασία εξέτασης. Στο τέλος κάθε προγράμματος έγινε κοπή την πίτας και με τους δυο τυχερούς κάθε προγράμματος να κερδίζουν το δώρο που προβλέπεται.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους εξεταζόμενους και βραβευμένους, ευχαριστώντας όλους τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη πάνω από όλα, ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι ανεβασμένες κατά γκρουπ και είναι ελεύθερες για λήψη.