ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΤΑΒΕ 2018

2Ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Ένωσης Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2018.

Στόχος των αγώνων από την Ε.ΤΑ.Β.Ε είναι η βελτίωση του αγωνιστικού τομέα όλων των αθλητών-ριών και σύμφωνα με το επίπεδό τους μπορούν να αποκομίσουν. Με το τρίτο προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του έτους θα γίνει άθροιση των βαθμών σύμφωνα με τος διακρίσεις των τριών συνολικά και θα επανδρωθεί η επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε και ταυτόχρονα η εισαγωγή τους στο κλιμάκιο. Δικαίωμα έχουν επίσης στο κλιμάκιο οι πρωταθλητές Ελλάδος και διακρίσεις στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Η υψηλότερη βαθμολογία των αθλητών-ριών και η ισοβαθμία θα είναι μέλη του κλιμακίου για το 2019.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 15 αθλητές-ριες. Κατάφεραν να διακριθούν οι:

  1. Παπουτσής Αθανάσιος, εφήβων, 2003, -59 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  2. Δαδούπης Φώτιος, εφήβων 2003, -68 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
  3. Αναστασιάδης Σεβαστιανός, ανδρών, -63, κιλά, Αργυρό μετάλλιο
  4. Κουτσός Αριστείδης, ανδρών, έως -54, κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  5. Καλφοπούλου Μαρία, γυναικών, -57 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  6. Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, παίδων, 2005, έως 61 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  7. Ελευθεριάδης Βασίλειος, παίδων, 2005, -65 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  8. Ντίτουρας Δημήτριος, εφήβων, 2004, +78 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
  9. Νικολαίδης Ιωάννης, παίδων, 2007, -33 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

Στην 5η θέση κατάφεραν μα διατηρηθούν μετά από νίκη οι: Σκαρλάτος Χρήστος παίδων 2008 -41 κιλά, Ημερίδης Άγγελος εφήβων 2004 -48 κιλά, Τσαπαρίδου Βασιλική κορασίδων 2005 +59 κιλά.

Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή παρουσία οι: Δεληγιαννίδης Χριστόφορος ανδρών -54 κιλά, Φέρρα Ιωάννης αδρών -68 κιλά, Κερεμίδου Ευσταθία κορασίδων -55 κιλά.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι σημαντικό να έχουν καλή ψυχολογία ειδικά την ημέρα που διεκδικούν. Ανεξάρτητα όμως με ή δίχως διάκριση ενισχύει την αγωνιστικότητα μεγαλώνοντας την εμπειρία με στόχο τις μελλοντικές αναμετρήσεις. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν σταθμός ενόψει του μεγάλου διεθνούς πρωταθλήματος President Cup που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 25 έως 29 Απριλίου 2018 με 2486 αθλητές-ριες σύμφωνα με τις δηλώσεις.

Για τη συμμετοχή στο President Cup επιλέχτηκαν από την Ε.ΤΑ.Β.Ε οι αθλητές του συλλόγου Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς οι: Κουτσός Αριστείδης εφήβων -51 κιλά, Παπουτσής Αθανάσιος εφήβων -59 κιλά, Δαδούπης Φώτιος εφήβων -68 κιλά. Με το σύλλογο θα συμμετάσχουν οι: Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -63 κιλά, Δεληγιαννίδης Χριστόφορος ανδρών -54 κιλά, κεμεντσετσίδης Παναγιώτης παίδων -61 κιλά, Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων -57 κιλά.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου για τη συμμετοχή πάνω απ όλα και εύχονται επιτυχίες στην μεγάλη διοργάνωση, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης