ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ UNDER 21 Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ

Μεγάλη διάκριση του αθλητή Αριστείδη Κουτσού του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στο 1st WTE Multi European Games που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη ( Βουλγαρία ) από 2 έως 10 Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα είχε δυο χαρακτήρες με τις κατηγορίες που διεκδίκησαν για να πάρουν το εισιτήριο συμμετοχής στο πανευρωπαϊκό και για τη βαθμολογία Ολυμπιάδας από το G1 οι κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών under21 και ανδρών-γυναικών.

Είχαν δικαίωμα οι έφηβοι με την κατάκτηση μεταλλίου να συμμετέχουν στο under21 και οι ανδρών-γυναικών στις ολυμπιακές κατηγορίες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε έξι τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες με video replay  και με νέους κανονισμούς διαιτησίας. Οι αλλαγές είναι σημαντικές με σκοπό να γίνει το άθλημα πιο θεαματικό και τεχνικό. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές-ριες με υψηλή βαθμολογία στην Ranklist παγκόσμια κατάταξη. Οι αναμετρήσεις ανερχόταν στις 4 και 5 φορές σε πολλές κατηγορίες. Σε αυτή την Ευρωπαϊκή διοργάνωση της ETU συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με δυο αθλητές, τον Αριστείδη Κουτσό εφήβων -51 κιλά που μετά από δύσκολους αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και να πάρει το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  νέων U21 που θα διεξαχθεί στην πιθανότατα τον Νοέμβριο του 2018 στην Πολωνία, σύμφωνα με την ETU. Επίσης και ο Αναστασιάδης Σεβαστιανός -63 κιλά ανδρών αγωνίστηκε σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με αντίπαλο υψηλής βαθμολογίας στην Ranklist  και στερήθηκε τη διάκριση για ελάχιστη διαφορά.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή επιτυχία στον Άρη στο Πανευρωπαικό νέων και στις διοργανώσεις που έρχονται την νέα αγωνιστική σεζόν.