ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΤΟΛΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ημέρα σχολικού αθλητισμού ήταν η Παρασκευή 31/09/2018 με το θεσμικό του ρόλο και στόχο το να είναι ο ΄Αθλητισμός τρόπος ζωής΄.

Σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με μια ομάδα αθλητών-ριών και του προπονητή στηρίζοντας την εκδήλωση του Δημοτικού σχολείου νέου Γυναικόκαστρου Κιλκίς. Εξάλλου στο πνεύμα και τον ρόλο του συλλόγου πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Έγινε ανάλυση του ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo WT, όσο δύναται λόγω χρόνου με το τι μπορεί να προσφέρει στη ζωή μας, με το ποιος μπορεί να ασχοληθεί με το άθλημα και γιατί, σεβόμενοι φυσικά και όλα τα άλλα αθλήματα.

Ακολούθησε η επίδειξη σταδιακά με επεξήγηση για τη δυνατότητα, ικανότητα και γνώση ενός αθλητή-ριας μέσα από το άθλημα. Μετά το πέρας της επίδειξης συμμετείχαν όλοι οι μαθητές-ριες του σχολείου με διάφορες κινήσεις και τεχνικές που υπέδειξαν οι πρωταθλητές-ριες του συλλόγου.

Είναι χαρά και τιμή που μας κάλεσε η διεύθυνση του σχολείου με τον διευθυντή Τσεπελίδη Φώτιο,και τους δασκάλους Κωνσταντινίδου Αναστασία, Καραπαναγιωτίδου Μαρία, Πλαταρά Σμαράγδα, Τριανταφυλλίδη Σωτήρη και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Καλαϊτζή Πέτρο σε αυτή την εκδήλωση, δήλωσε ο προπονητής και δάσκαλος του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος μαζί με τους αθλητές-ριες Αναστασιάδη Σεβαστιανό, Δανιηλίδη Χαράλαμπο, Καίκη Βαλσάμω, Σκαρλάτου Γεωργία και Σκαρλάτο Χρήστο.

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι γονείς εκπαιδευτικοί και προπονητές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών με τον κάθε ένα να έχει το σημαντικό και ουσιώδη ρόλο του.