ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Φιλικοί αγώνες Taekwondo παμπαίδων-πανκορασίδων γεν. 2009-2010-2011-2012 έως και 2013 και παίδων-κορασίδων γεν. 2005-2006-2007-2008 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας βρύσης Γιαννιτσών την Κυριακή 14/10/2018.

Οι αγώνες κληρώθηκαν ανα τετράδες δηλαδή 2 αγώνες ο κάθε αθλητής-ρια έως και 4 για κάλυψη κενών.  Ηλικία, κατηγορία ζώνης και κιλών ήταν το πρώτο μέλημα των διοργανωτών για την ασφάλεια των αθλητών-ριών με πλήρη εξοπλισμό για την προστασία όπως ορίζει ο κανονισμός για τυχόν τραυματισμούς. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η προσαρμογή στον αγωνιστικό τομέα ( Kyorugi )για τους  μικρούς και νέους και μια εμπειρία παραπάνω για τους παλαιότερους.

Στην διοργάνωση συμμετείχε στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 18 αθλητές-ριες: Καραγκιόζης Ιωάννης, Νάντα Ευστρατιάδου, Σκαρλατος Χρήστος, Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Βίκτωρ, Βαρκάς Γεωργιος, Δράγκλου Αθανάσιος, Δράγκλου Χρήστος, Καμπουρίδου Αναστασία, Ντέντας Μάριος, Γκεϊβανίδης Ζαχαρίας, Γκεϊβανίδης Δημήτριος, Παπαγεωργόπουλος Άγγελος-Ραφαήλ, Παπαγεωργόπουλος Γεώργιος, Γρηγοριάδης Χρήστος, Παπαγρωργίου Ιωάννης Μάριος, Καγιάτος Ιωάννης, Δαγλιανάκης Απόστολος, Τερζιάδης Φίλιππος.

Η εξοικείωση στους αγωνιστικούς χώρους είναι στοιχείο βασικό και με την εμπειρία για να μπορείς να ενισχύσεις τη δυνατότητα διεκδικώντας αγωνιστικές διακρίσεις όποιου επιπέδου ανάλογα για τον κάθε αθλητή-ρια ξεχωριστά.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια σε όποιες διοργανώσεις έρχονται δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι από αυτές τις συναντήσεις μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις.