Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO WT UNDER 21

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών under 21 θα διεξαχθεί από τις 8/11/2018 έως τις 11/11/2018 στην Βαρσοβία Πολωνίας με τους προκριθέντες από όλη την Ευρώπη.

Τα πρωταθλήματα ήταν δυο με βαθμολογία για την παγκόσμια κατάταξη ( ranking ) από το President Cup G1 Αθήνα και το Multieuropean Games G1 στο Plovdiv Βουλγαρίας, όσοι αθλητές-ριες κατέκτησαν μετάλλιο μετά από νίκες έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό νέων δηλωμένοι από την Ελληνική ομοσπονδία ενσωματωμένοι με την Εθνική Ελλάδος.

Το εισιτήριο κατάφερε να κερδίσει ο αθλητής του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς Κουτσός Αριστείδης στην κατηγορία έως 54 κιλά. Οι ηλικίες που έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν είναι από 16 έως 21 ετών. Συγχαρητήρια έδωσαν για τη μεγάλη επιτυχία του Άρη ο πρόεδρος κ .Κουραλίδης Παύλος και σύσσωμο όλο το Δ.Σ. και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή επιτυχία σε μια από τις δυσκολότερες διοργανώσεις στην Ευρώπη αναγνωρισμένη φυσικά από το Υπουργείο Παιδείας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.