ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo under 21 διεξήχθη στην Βαρσοβία Πολωνίας από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές-ριες γεννηθέντες από 1998 έως και 2002 που προκρίθηκαν από εθνικά πρωταθλήματα, από το President’s Cup που διεξήχθη στην Αθήνα και το Multieuropean Games που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας. Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό ειδικά στις μεγάλες ηλικίες διότι ένας μεγάλος αριθμός σε κάθε κατηγορία συμμετείχαν και στα Grand Prix με υψηλές βαθμολογίες.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη μετά τις τρεις προκρίσεις και για τον τελικό οι αναμετρήσεις ήταν 6 στην πλειοψηφία των κατηγοριών.

Σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης συμμετείχε ο αθλητής του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς Αριστείδης Κουτσός γεννηθείς το 2001 έως 54 κιλά με δικαίωμα συμμετοχής από την πρόκριση Multieuropean Games. Εθνική Ελλάδος πλέον τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα αγωνίστηκε με δυο πρωταθλητές, με τον πρώτο Ιταλό κερδίζοντάς τον με διαφορά και τον δεύτερο Τούρκο στους δυο γύρους είχαμε υπεροχή αλλά στον τρίτο οι δυνατότητες μας ήταν λιγότερες και το αποτέλεσμα έφερε τον αντίπαλο νικητή.

”Η εμφάνιση του αθλητή μας ήταν άψογη και ήταν μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε σε τέτοιου επίπεδου διοργανώσεις” επισημαίνοντας ότι στο άμεσο μέλλον θα έρθουν οι αναμενόμενες επιτυχίες, δηλώνει ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλιτάδης και εύχονται καλή συνέχεια.