ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ WT UNDER 21

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό νέων ανδρών/γυναικών της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι ηλικίες γεν. 1998-99-00-01-02. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε πολλές κατηγορίες για τελικό έφτασε και τους 5 αγώνες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρία τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας, Video Replay και ηλεκτρονικές κάσκες και θώρακες 3ης γενιάς με στόχο την αξιοπιστία της καταγραφής των πόντων (σκορ).

Σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ ΄Τόλμη΄ Κιλκίς με τον αθλητή Κουτσό Αριστείδη, γεν.2001 στην κατηγορία έως 54 κιλά. Μετά από τρεις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η πολλή καλή παρουσία υποστηριζόμενη από την εμπειρία του υπόσχεται στο μέλλον μεγαλύτερες διακρίσεις.

Πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την βαθμολογία του υπολογίζοντας και διεθνής διακρίσεις G1 αναμένεται η για την εθνική ομάδα νέων το 2019. Το ήθος και οι αξίες το Άρη όπως και το επίπεδό του κέρδισε τον σεβασμό πολλών στην μεγάλη οικογένεια του ταεκβοντό.

Συγχαρητήρια έδωσαν για την άψογη παρουσία του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια για τις διοργανώσεις που έρχονται.