7 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε

Γιορτή αθλητισμού της μεγάλης οικογένειας ( ΕΤΑΒΕ ) Ένωσης Ταεκβοντο Β. Ελλάδος με την καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας διεξήχθη το Σάββατο 23/02/2019 στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή των γονέων και φίλων του αθλήματος ήταν πολύ μεγάλη με στόχο να συγχαρούν όλους τους αθλητές-ριες. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν όλοι οι αθλητές-ριες επιβραβεύοντας τους για τις διακρίσεις από πρωταθλήματα παγκόσμια, πανευρωπαϊκά, πανελλήνια και από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα ( ΕΤΑΒΕ )με την υψηλότερη βαθμολογία τους και την εισαγωγή τους στο κλιμάκιο.

Δικαίωμα για το κλιμάκιο έχουν επίσης στην ισοβαθμία και τα μετάλλια σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Την εκδήλωση τίμησαν παράγοντες της αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης δίνοντας συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την ουσία και στόχο της εκδήλωσης.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με γονείς και αθλητές-ριες που βραβεύτηκαν.

Αναστασιάδης Σεβαστιανός

Κουτσός Αριστείδης

Παπουτσής Αθανάσιος

Δαδούπης Φώτιος

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης

Μιχαηλίδου Χρυσή

Ταξιάρχη Σοφία

Συγχαρητήρια έδωσε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στη διοργάνωση μέσω του προπονητή Λεμονίδη Γεωργίου με ένα σύντομο χαιρετισμό, στον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ κ. Μανώλη Χρήστο και στο Διοικητικό Συμβούλιο για την προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να αναγνωριστούν οι προσπάθειες όλων των αθλητών-ριών όποιου επιπέδου και τους γονείς για τη στήριξη με το ελάχιστο που είναι η ηθική αμοιβή. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς του συλλόγου μας για την αμέριστη στήριξη σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τα παιδιά τους που τα θεωρούμε και δικά μας παιδιά.