ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ 7TH EUROPEAN CLUBS CHAMPIONSHIP 2019

Μεγάλη επιτυχία του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς κατακτώντας τρια μετάλλια στο 7o European Clubs Championship 2019 που διεξήχθη από 27 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου 2019, στο Παλαί ντε σπορ Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση είχε βαθμολογία λόγω G1 και προκριματικό  χαρακτήρα για τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με επίπεδο πολύ υψηλό ειδικά στις μεγάλες κατηγορίες ηλικιακά. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι αθλητές-ριες εγγεγραμμένοι  σε συλλόγους  αναγνωρισμένους από την ΕΛΟΤ  ETU-WT με κατηγορίες Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ και παίδων κορασίδων kids γεννημένους το 2008.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 6 τερέν νέου τύπου με νέους κανονισμούς διαιτησίας και video replay για ενστάσεις. Επίσης υποστηρίχτηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, καλτσάκια νέου τύπου για πραγματικό σκορ.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με οκτώ αθλητές-ριες:

  • Παπουτσής Αθανάσιος εφήβων έως 68 , με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ,κατέκτησε Χάλκινο μετάλλιο και πήρε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα,
  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης παίδων έως 65 κιλά κατέκτησε Χάλκινο μετάλλιο και πήρε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό  πρωτάθλημα,
  • Σκαρλάτος Χρήστος παίδων kids έως 44 κιλά κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο.

Σημαντική παρουσία είχαν επίσης οι αθλητές και παρά τη νίκη δεν μπόρεσαν να διακριθούν  οι: Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -63 κιλά, Κουτσός Αριστείδης ανδρών -54 κιλά, Δαδούπης Φώτιος εφήβων -73 κιλά, Νικολαίδης Ιωάννης παίδων -37 κιλά, Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων έως 61 κιλά.

Η πολύ καλή προετοιμασία έφερε θετικά αποτελέσματα με ή δίχως διακρίσεις υπολογίζοντας τη σωστή αγωνιστική υποδομή μέσα από δύσκολες αναμετρήσεις ενισχύοντάς την εμπειρία και το επίπεδο που αποκτήθηκε για όλα τα πρωταθλήματα όλων των επιπέδων .

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ . Κουραλίδης Παύλος  και όλο το Δ.Σ. , οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται.