ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 2TH MULTI EUROPEAN TAEKWONDO GAMES

Πανευρωπαϊκό προκριματικό και βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Taekwondo Multi European Games διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Asics Arena στη Σόφια Βουλγαρίας από την Τετάρτη 20/3/2019 έως 24/03/2019. Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν kids, παίδων/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών κάτω των 21, και ανδρών-γυναικών.

Ο χαρακτήρας του πρωταθλήματος ‘προσέλκυσε πολλούς αθλητές-ριες  προκειμένου να προκριθούν για το πανευρωπαϊκό με βαθμό δυσκολίας που ήταν πολύ μεγάλος διότι συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές-ριες με μεγάλη εμπειρία σε πολλές κατηγορίες. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση για να προκριθείς ήθελε χρυσό-αργυρό μετάλλιο, δηλαδή τελικό. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκτώ τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας, video replay, νέου τύπου τερέν και κάρτα ένστασης σε κάθε γύρο. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με έγκριση της ΕΛΟΤ με 4 αθλητές:

  • Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης στην κατηγορία cadet έως 65 κιλά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πρέπει να τονίσουμε ότι τον ίδιο μήνα ο αθλητής κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο στη διοργάνωση Zrenjanin Open στη Σερβία.
  • Κουτσός Αριστείδης, senior, έως 54 κιλά,
  • Παπουτσής Αθανάσιος, junior, έως 68 κιλά,
  • Δαδούπης Φώτιος, junior, έως 73 κιλά.

Παρά τη νίκη τους δεν κατάφεραν να προκριθούν σεβόμενοι την εμπειρία των αντιπάλων τους.

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αθλητές Παπουτσής Αθανάσιος και Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης έχουν ήδη προκριθεί για το πανευρωπαϊκό αντίστοιχα Junior και Cadet στην Ισπανία και Λετονία. Από τις αγωνιστικές αναμετρήσεις βελτιώνεσαι και μεγαλώνει η δυνατότητα διάκρισης σε δύσκολες διοργανώσεις όποιου χαρακτήρα. Οι ανάγκες σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ μεγάλες και απαιτεί πολύ δουλειά και πολλούς αγώνες.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις με υγεία.