19 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στο 7ο Baby Cup TKD στην Κοζάνη συμμετείχε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης το Σάββατο 31 Μαρτίου 2019.

Στόχος της ενέργειας αυτής από το διοργανωτή και τους συλλόγους ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα για τους νεότερους στον τομέα αυτόν και την εξοικείωση τους και για τους παλαιότερους μια εμπειρία παραπάνω ενισχύοντας την αγωνιστική τους δυνατότητα, σε οκτώ τερέν παιδικών διαστάσεων και ένα υπερυψωμένο ολυμπιακού τύπου.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και η εκδήλωση είχε χαρακτήρα γιορτής αθλητισμού. Δυο αγώνες ο κάθε αθλητής-ρια πραγματοποίησαν και σε κάποιες κατηγορίες έως και τέσσερις για την κάλυψη κενών θέσεων.

Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν από 2006 έως και 2013 ανα δυο έτη ηλικιακά και κατά προσέγγιση για την κατηγορία ζώνες.

Αυτή την όμορφη γιορτή στήριξε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 19 αθλητές-ριες:

Αμοιρίδης Δημήτριος, Αλεξανδρής Νικόλαος, Τσάτσης Παναγιώτης, Γκεϊβανίδης Ζαχαρίας, Γκεϊβανίδης Δημήτριος, Ηλιάδου Δήμητρα, Ντρισμπώτη Ζωή, Μπούφη Μαρία, Τσαλικίδου Παναγιώτα, Ευστρατιάδου Νάντα, Καραπαναγιωτίδης Κων/νος, Παπαδόπουλος Βίκτωρ, Παπαγεωργίου Ιωάννης Μάριος,Κουραλίδης Ηλίας, Κουραλίδης Βασίλειος, Γιαχασίδου Ευτυχία, Σκαρλάτου Αποστολία, Μωυσίδου Ελισάβετ, Βαρκάς Γεώργιος.

Η παρουσία όλης της ομάδας ήταν σύμφωνα με την εμπειρία αλλά η προσπάθεια αυτή μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την άψογη διοργάνωση σε όλους τους αθλητές-ριες και τους γονείς που στήριξαν όλη την αποστολή έμπρακτα μεταδίδοντας και την καλη ψυχολογία στους αθλητές-ριες.