ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (SPORTEXPO 2019) ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΒΕ

Η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού διεξήχθη στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης στις 10,11,1 & 13 Απριλίου 2019 στα περίπτερα 2,3,16,17.

Σε αυτήν την γιορτή αθλητισμού συμμετείχαν όλες οι ομοσπονδίες ολυμπιακών και μη αθλημάτων με χώρους παρουσίασης ώστε να περνούν παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και ενήλικες γνωρίζοντας το κάθε άθλημα και μπορώντας ακόμα και να δοκιμάσουν.

Για το ολυμπιακό άθλημα Taekwondo WT εκπρόσωπος ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) με υπεύθυνη την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε). Ανάμεσα στους προπονητές που συμμετείχαν και ενίσχυσαν αυτήν την σημαντική προσπάθεια της Ε.ΤΑ.Β.Ε και του προέδρου κ. Μανώλη Χρήστου, ήταν και οι προπονητές του Α.Σ ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Συγχαρητήρια έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος για αυτήν την συνεισφορά των προπονητών τόσο στο ολυμπιακό άθλημα όσο και στην Ε.ΤΑ.Β.Ε που προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο του αθλήματος και όλων των αθλητών-ριών.