ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΕΝΟΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Σημαντική προετοιμασία ενόψει των πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Taekwondo WTE, των πανελληνίων, και ΕΤΑΒΕ πραγματοποιήθηκε στα τέλη του μήνα  με διοργανωτή τον Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη όλων των ηλικιακών κατηγοριών και επιπέδου. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο διότι συμμετείχαν πρωταθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αναβάθμιση της τεχνικής αγωνιστικής κατάρτισης βελτιώνοντας την ικανότητα ταυτόχρονα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις διοργανώσεις που έρχονται όλων των χαρακτήρων.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τους αθλητές-πρωταθλητές:

-Φουλεδάκη Μαρία Ολυμπιονίκης

-Κουτσός Αριστείδης, Παπουτσής Αθανάσιος, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, Λουκοβίτης Δημήτριος και Νικολαϊδης Ιωάννης.

Το προπονητικό team αποτελείτο από στελέχη παγκοσμίου φήμης.Το επίπεδο των προπονήσεων ενισχύθηκε καθώς πλαισιώθηκε από τους Ολυμπιονίκες Servet Tazegul και Mercedes Gabriel. Από τέτοιου επιπέδου προπονητικά σεμινάρια μόνον θετικά μπορείς να αποκομίσεις. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα για τη συμμετοχή και την άψογη συμπεριφορά ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης καθώς επίσης ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος ο οποίος συνόδευσε την ομάδα και μαζί με τους αθλητές σε όλη την διάρκεια του προπονητικού camp.