ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΙ 5ΟΣ Ο ΔΑΔΟΥΠΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΣΤΟ GREECE OPEN G1 ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo G1 διεξήχθη στη Χαλκίδα στις 17-18-19-20 Οκτωβρίου 2019, στις κατηγορίες cadet ,junior, senior.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 850 αθλητές-ριες από 35 κράτη. Οι διεθνείς διοργανώσεις αυτού του χαρακτήρα που διαχωρίζονται ως G1 G2 G3 G4 είναι οι αγώνες κατά την WT σε όλες τις ηπείρους που έχουν βαθμολογία για συγκρότηση εθνικών ομάδων και για την Ολυμπιάδα. Σήμερα οι κατηγορίες που δικαιούνται βαθμολογία είναι senior male-female και junior male-female.

Σε αυτούς τους αγώνες συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με δυο αθλητές.

  • Κουτσός Αριστείδης ανδρών -54 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και είναι 2ος στην κατάταξη στην ΕΛΟΤ για εθνική Ελλάδος.
  • Δαδούπης Φώτιος εφήβων -73 κιλά, 5ος με καλή παρουσία.

Σε αυτό το χαρακτήρα των αγώνων που η διεκδίκηση είναι πολύ μεγάλη, μόνον θετικά μπορείς να αποκομίσεις μέσα από την κλήρωση όλων των επιπέδων κορυφαίων και μετρίων αθλητών-ριών.

Η συμπλήρωση βαθμολογίας μέσα από διεθνείς διοργανώσεις είναι απόφαση της παγκόσμιας WT προκειμένου να είσαι μέλος των εθνικών ομάδων και να συμμετάσχεις σε παγκόσμια-πανευρωπαϊκά.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές ο πρόεδρος του συλλόγου και οι προπονητές Λεμονιδης Γεωργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια σε όποιες διοργανώσεις έρχονται, εντός και εκτός Ελλάδας.