ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Αριστείδης Κουτσός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών και είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo νέων ανδρών-γυναικών και παίδων-κορασίδων της Ελληνικής ομοσπονδίας  ΕΛΟΤ, διεξήχθη στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 20 έως 24 Νοεμβρίου 2019.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες. Στη διοργάνωση διεξήχθησαν επίσης το πανελλήνιο τεχνικό πρωτάθλημα Poomsae και το πανελλήνιο κύπελλο Γεώργιος Βόλαρης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 10 τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας, video replay, ηλεκτρονικούς θώρακες-κάσκες όπως ορίζει η παγκόσμια ομοσπονδία WT. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τρεις αθλητές:

  • Κουτσός Αριστείδης νέων -54 κιλά και κατάφερε μετά από πέντε αγώνες να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο και σύμφωνα με τη βαθμολογία και από διεθνείς διοργανώσεις είναι μέλος της Εθνικής  για τρίτη χρονιά όπου θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό νέων το 2020. Στην κατηγορία παίδων κορασίδων αγωνίστηκαν οι : Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης -65 κιλά και Νικολαϊδης Ιωάννης -45 κιλά. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό  συνολικά και με μια καλή προετοιμασία πιστεύουμε ότι θα ανταπεξέλθουν οι διακριθέντες στο πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί το 2020.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης, δηλώνοντας ότι καμία προσπάθεια δεν καρποφορεί αν δεν υπάρχει στόχος και θυσίες για την πραγμάτωσή του.