ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων συλλόγου του Α.Σ η τόλμη Κιλκίς στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς στις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Οι εξετάσεις γίνονται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία ΕΛΟΤ συνδεδεμένη και με τους κανονισμούς της ETU και WT. Σε δύο προγράμματα πραγματοποιήθηκε η διαδικασία με το πρώτο από άσπρη έως και μισή πράσινη και το δεύτερο από πράσινη έως και μαύρη ζώνη συλλόγου. Η αναγνώριση του επιπέδου κατατάσσεται σύμφωνα με το χρώμα της ζώνης και ο βαθμός χαρακτηρίζεται ως κουπ. Η ύλη που απαιτείται σε κάθε κατηγορία είναι καθορισμένη. Στους νέους αθλητές αθλήτριες ζητείται να εκτελέσουν την βασική τεχνική, δηλαδή τα πρώτα βήματα στο άθλημα. Στους προχωρημένους απαιτείται να γνωρίζουν και να εκτελέσουν σωστά τα πουμσε, τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο, τεχνική χεριών και ποδιών, αγωνιστική κίνηση, θραύσεις και θεωρία.

Όλες οι γνώσεις σε όλα τα επίπεδα είναι και ως υποδομή προκειμένου να διεκδικήσουν την μαύρη ζώνη της ΕΛΟΤ εφ’ όλης της ύλης μετά από έξι έτη συνεχούς ασκήσεις στο σύλλογο. Στην ίδια εκδήλωση έγινε βράβευση αθλητών αθλητριών για τις επιτυχίες τους εντός και εκτός Ελλάδος για το έτος 2019 .

Την εξεταστική Επιτροπή πλαισίωσαν ο Πεχλιβάνης Ιωακείμ, επίσημος εξεταστής KUKKIWON, ο Χαμαλίδης Γρηγόριος και ο Κωσταντινίδης Σόλων. Η ικανοποίηση των εξεταστών για την παρουσία των εξεταζόμενων είναι σημαντική για το σύλλογο με το θετικό αποτέλεσμα μέσα από την υπεύθυνη προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές αθλήτριες για την διεκδίκηση πρώτα απ’ όλα ο πρόεδρος κύριος Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο μας και το σύλλογο για το πολυτιμότερο στη ζωή, το παιδί.

Μετά το πέρας των εξετάσεων σε κάθε πρόγραμμα έγινε σύμφωνα με την παράδοση η κοπή της πίτας. Την πίτα έκοψαν με την ιδιότητα του γονέα στο πρώτο πρόγραμμα ο κύριος Γεωργαντάς Γεώργιος και στο δεύτερο ο κύριος Γκειβανίδης Σάββας.